Коремът е свободен само за слаби хора? Тези жени доказват обратното

На всяка жена трябва да й бъде позволено да носи това, което иска или? Не, твърди американското списание "Oprah".

Съветите и съветите за модата са задължителни, особено в женските списания. Също така сме щастливи да дадем съвети за оформяне как можете да поставите фигурата си в центъра на вниманието с дрехите. Въпреки това сме на мнение: Всяка жена може да носи това, което иска и в което се чувства най-удобно - независимо дали отговаря на "модните правила " или не.

Изглежда, че това не е мотото на американското списание 'Oprah ' - поне може да си помислите, ако прочетете този съвет:

"Мога ли да нося кроп топ?"
"Само тогава (наистина само тогава!) ако имате плосък корем, може да опитате. За да бъдете по-покрити, можете да го носите върху по-дълга риза."

Авторът Тамар Анитай откри известието в статия в списанието и беше толкова шокиран, че веднага го сподели в Instagram. „Изненадан съм да видя подобни доноси в списание„ Опра “, пише Анитай. "Тази функция се отнасяше до това да накарате жените да се чувстват здрави. Доверието е голяма част от това здраве и е неразривно свързано с това как се чувствате към тялото си. Спрете да казвате на жените какво да НЕ носят. Можем да носим, ​​да правим и да бъдем това, което искаме и това ни прави силни (...). Надявам се, че момичетата и жените от всички възрасти не се чувстват ограничени от тези редакционно зададени модни правила. (...) Носете това, което обичате, като се чувствате уверени в себе си и го направете свой собствен. Самочувствието е сила и е заразно."

Anitais Post задейства цяла вълна от подкрепа. Жените навсякъде в световния дял под Hashtag rockTheCrop (на немски: "носи реколтата") снимки на себе си в върховете на културите - дори ако нямате плосък корем, сондите някои криви. Дори добре известният модел на плюс-размер Тес се прави. Също така откриваме, че културните върхове на криви жени изглеждат страхотно. Ето доказателството!

© Instagram / Anastasiamour

Самото списание междувременно реагира на гневни читатели и обясни в изявление: "Ние подкрепяме, насърчаваме и укрепваме всички жени да изглеждат страхотно, да се чувстваме уверени и да живеем най-добрия си живот - в този случай бихме могли да изразим това по-добре. Ние ценим обратната връзка и ще бъдем по-внимателни в бъдещето."

Във всеки случай сме развълнувани от силната реакция на тези красиви жени. И отново подчертаваме на този етап: Момичета, носете дрехите, които искате да носите и в които се чувствате комфортно - без значение какво казват другите!