Bauer търси жена": Карина отговаря мистериозна картина

Карина Уидл е счупен с "Бауер търси жена" Сърцето да се счупи. Сега бившият кандидат се връща с снимка в Instagram, която представлява много въпроси.

Карина Уидл (30) от Австрия взе през последния сезон на "Бауер", който търси госпожа, и се надяваше за голямата любов. Но Бауер Майкъл разочарова само, като играе с чувствата си. Първо, той изпрати дома си, после я хвана назад и тогава Карина разбра, че Майкъл все още е имал контакт с други жени през цялото време.
Така за Карина участието в Бауер търси добър опит. Много зрители са имали състрадание с нея и са направили сериозни твърдения на Бауер Майкъл. Той, от своя страна, не съжалява за участието си в програмата и ще направи всичко, както и RTL докладите.
Във видеото: 5-те най-красиви любители на "Бауер", които търсят г-жа t

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Сега Карина докладва на Instagram с снимка, която представлява много въпроси. На снимката могат да се видят сенките на двама души, които се движат последователно. Карина пише под картината:
"Най-доброто от 2019 г. взема! Baufansfauer t

Погледнете този пост в Instagram

Най-доброто от 2019 г. приемам с ♥ ️ сграда жена

Принос, разделен на г-жа Wiedl (@frau_wiedl) на 5 януари 2020 в 3:43 PST

Какво означава карина? Тя срещна ли нов човек през 2019 година? Или тя играе на бойле на "Бауер да търси жена", с която тя е пасела?
Какво мислиш?