Бъди щастлив! 9 прости съвета, които правят по-щастливи

Всички ние търсим щастие. Но щастието е като птица. Всеки път, когато изглежда, че го хваща. Добрата новина: птицата може да бъде привлечена отново! Всъщност можете да се научите да бъдете по-щастливи. Ние обясняваме как работи това.

Като правило, ние сме щастливи да приемем, че щастието почука на вратата ни някъде. Ние също така обичаме да мислим за облачни дни: "Аз просто нямам късмет."Но щастието не е нестабилна дъга, която рядко се появява и бързо изчезва отново. Щастието е обстановка за живот, която може да се научи - за щастие - с малко употреба. Така наречената положителна психология е формулирала девет до DOS, която трябва да ни помогне да намерим и да държим чувството за щастливо същество. Заповядайте:

1. Усмивка по-често

Усмивката премества определени мускули по лицето, които изпращат определени сигнали към мозъка, което има положителен ефект върху нашето настроение. Дори ако усмивката е неоснователна! Просто се опитайте да се усмихнете на някого, който ще ви направи добре и ще създадете незабавна връзка между вас и другия човек.

2. Направете нещо хубаво

Това е малко като награда - само предварително. Така че имате положителен ефект върху него, тази мотивация не може да бъде в твърде далечно бъдеще. Вечеря в ресторанта, забележителности, концертно посещение - просто нещо, което можете да очаквате с нетърпение. Който прави планове, има седмично очакване!

3. Да бъде благодарен

Рядко мислите за това, но късметът не е просто благодарност. Вземете: Кой дължиш моментите си на щастие? Композиторът на песента, който играе точно по радиото? Вашият полезен съсед? Напишете писмо до човек, който да изрази благодарността си, не е нужно да го изпращате. Просто кажете "Благодаря". Или направете дневник за благодарността си, в която влизате в нещо веднъж седмично. Те ще бъдат впечатлени от положителния ефект върху себе си!

4. Да бъдеш мил

В опашката някой друг, моля, обадете се отново на баба си. Всички тези малки дела допринасят напълно, за да ви помогнат да се чувствате щастливи. Можете също така да се съсредоточите върху конкретен човек и да помислите какво можете да направите щастливи. След това поставете плановете си в действие!

5. Отивам на разходка

В случай на физическа активност, тялото ни излива хормони, които допринасят за нашето благополучие. Особено спортни спортове, като джогинг или колоездене повдигане на настроението.

6. Добро и здравословно ядене

Не укрепете храната, която не ви прави добре. Твърде много месо, бяло брашно и проста захар, докато сте в сладки, принадлежат на всички. По-скоро разчитат на плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти. Какво се справя добре тялото, душата прави добро.

7. Изключвам

Трябва ли буквално: мобилен телефон, телевизора, да поставите таблета и да отделите време за нещо, което обичате да правите и това, което се отпускате. Опитайте нова рецепта, прочетете книга, поддържайте растенията си, вземете вана ...

8-ми. Чувство

Представете си да се върнете в родния си град. Какво бихте направили през следващите няколко седмици, когато сте останали там отново? Бихте ли срещнали старите си приятели или да предприемете конкретни дейности?

9. Да звънна

Вместо да разговарят в социалните мрежи, по-скоро да се обадите на приятел или дори по-добре, да си запишете с него, за да се събере във вечер един или два часа. Усещането на късмета ще бъде още по-голямо чрез личната среща. Всичко, което ви приближава до реалността, е източник на щастие.

Представител на положителната психология е французинът Кристоф Андре. Известният психиатър наскоро има книгата "и не забравяйте да бъдете щастливи". Най-добрият връх на ръководството му е констатацията, че трябва да сте наясно с щастието, за да го намерите. В противен случай това са само "опити да бъдат щастливи. Накратко, насладете се на настоящия момент, направете себе си наясно, че сте щастливи сега и не губете момента, за да го залепите на камерата или смартфона.

Поддръжката е щастлива

Също така грижата за красотата може да бъде източник на щастие. Да поддържаме собственото си тяло и да почувстваме, че е важен ритуал, който често преследваме с твърде малко мислене. Резервни моменти на уелнес, които са само вие. Да бъде за сутрешна програма за красота или маска за лице през уикенда. Хубаво да се чувствате и да бъдете щастливи, не е суета, а фундаментална нужда от всеки човек.

И ако вече сте: използвайте вашата уелнес програма, за да дадете свободното радиалното противоречие. Тези агресивни кислородни молекули са една от основните причини за преждевременното стареене на кожата. Caudalie носи нова антиоксидантна програма за грижи с анти-стареене на пазара. Линията на полифенол С15 включва серум, течност и очен и крем за устни. Продуктите съдържат полифеноли от гроздето (най-силните антиоксиданти на света на растенията) и високоефективно витамин С.