Беатрис Егли: Емоционалното признание развълнува феновете

Звездата от Schlager Беатрис Егли (31) се обърна към феновете си в Instagram с лични думи за дома си. Вашето признание създава емоционален отговор.

Швейцарската поп певица Беатрис Егли вече има огромна фенска база в социалните мрежи. Над 225 следват симпатичната блондинка само в Instagram.000 души. А Беатрис особено цени нейната естественост и нейния земен начин. Музикантът редовно позволява на последователите си да участват в нейното ежедневие чрез частни снимки.

Емоционални думи към своите фенове

Последната публикация на Беатрис в Instagram е особено емоционална, защото 31-годишният прави интимно признание в нея. На снимката можете да видите Беатрис да пише редове в книга. Тя пише: „Знаете, че редовно си водя дневник и пиша там всяка вечер, за което съм благодарна. Често черпя вдъхновение от репликите за собствените си песни."
Тя е особено благодарна за дома си, който е "емоционална котва в живота й ". Това усещане я вдъхнови за сингъла й "Zuhaus ".

Вижте тази публикация в Instagram

Знаете, че си водя редовен дневник и пиша там всяка вечер, за което съм благодарен. Често черпя вдъхновение от репликите за собствените си песни. Моят самотен "дом " е за благодарност за емоционалния ми дом, независимо дали е мястото или хората. Сигурно знаете и това чувство. И съм изключително благодарен, че имам толкова много емоционални котва в живота, които са ми дом. И да, вие всички сте такава котва и за мен! ⚓ дома

Публикация, споделена от Beatrice Egli (@beatrice_egli_offiziell) на 24 януари 2020 г. в 1:40 ч. PST

Феновете се развълнуваха до сълзи

Певицата продължава: „Сигурно знаете и това усещане. И съм изключително благодарен, че имам толкова много емоционални котва в живота, които са ми дом. И да, вие всички сте такава котва и за мен!"
Емоционалното признание на Беатрис поражда нерви с нейните последователи. Има градушка на насърчение и добри думи. Една жена фенка пише: „Вие ме придружавате всеки ден и сте моят много емоционален дом!!!"Друг последовател говори с това съобщение: " Това е толкова трогателно. За мен ти си най-добрата певица, която има."
Многобройните положителни коментари под нейния пост трябва да бъдат като балсам за душата за Беатрис. В края на краищата 31-годишният мъж трябва да търпи гадни коментари на омраза в социалните мрежи.
Във видеото: Ето как Беатрис Егли се защитава от хейтъри

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус