Beatrice EGLI: Използвайте приложението за запознанства?

Beatrice Egli вече е като един от живота. В интервюто тя й разказва за своите преживявания с приложения за запознанства като Tinder и Co.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Тъй като Беатрис Егли преди седем години, "Deutschland търси суперзвездата" Първо място на първо място, само стръмно нагоре за оживения певец. Тя е красива, успешна и taff. Но по отношение на любовта, Schlagerqueen изглежда просто не е имал щастливи ръце.
Да не би и: Beatrice Egli в портрет: от Schlagerhits до Liebesglück
В продължение на повече от пет години Беатрис беше лейър с дългосрочния си приятел Reto Steiner. Но началото на 2014 г. последва разделението. Оттогава не сте виждали човек като официален приятел отстрани на певицата. И многото й професионални дати затрудняват Беатрис да опознае човек изобщо да се забавлява редовно на данните.
Но приложения за запознанства като Tinder и Co. не са опция за певицата, която търси вашия мечтан човек. Беатрис са приложенията твърде суперфични.
В интервюто с списание Гала Беатрис обяснява резервациите си за приложенията: "Няма да го получа морално да изтривам хората. Това е нещо нередно в съзнанието ми. Не виждате стойности на картина."
Също така прочетете: Beatrice Egli разкрива: този човек отива с душовете си!