Изграждане на гардероб за покривният стълб сами

Странните стени в спалнята не улесняват настаняването на шкафовете. Въпреки това между покривните склонове има много неизползвано пространство за съхранение. Защо да не създавате ръчен дом и да инсталирате килера за разходка?

Какво да правя, ако гардерът не се вписва под наклонената?

Често, наклонените стени правят създаването на гардероб невъзможен. В допълнение, търговията едва ли предлага шкафове за наклонени склонове, освен ако не ви накара да персонализирате това, което е много скъпо.

Какво е по-близо от наклона на покрива, който се разширява и с гардероб. Така че можете да използвате съществуващите склонове според вашите идеи и да спестите пари.

Стъпка по стъпка към килера за ходене

Стъпка 1: Планирането е А и О

Преди да отидете във фабриката, разглеждането е това, което всичко е да се настани в гардероба за разходка.

  • Колко място е необходимо за палта или дрехи?
  • Са необходими зони за висящи ризи или панталони?
  • Фен за подреждане на пералня са желани?
  • Важно е настаняването на обувки?

Стъпка 2: Използвайте прави стени

Ако мястото за вашия гардероб за разходка частично предлага прави стени, определено трябва да ги използвате за създаване на рафтове. Между рафтовете, баровете за дрехи също намират своето място.

Стъпка 3: Използвайте наклонената оптимално

В прехода към наклонените покривни рафтове са най-подходящи. Това може да бъде много прости рафтове, които държат регулируеми конзоли. Ако стълбът на покрива има подложка за коляно, може да има ниски мебели, подобни на нисък борд, например за настаняване на обувките. Можете лесно да ги съберете от прости рафтове.

Стъпка 4: Изключете гардероба

Разбира се, гардерът за разходка изисква разделяне в стаята. Разбира се, това е най-добре с плъзгаща се врата. Който няма тази възможност, може да помогне с разделител на стая с задна стена, която предлага още допълнително пространство за съхранение. Преминаването към гардероба просто освободен или снабден с завеса за каишка. Също така е възможно, са завеси с плъзгащи се завеси или текстил, които се отразяват в останалата част от декорацията на стаята.

Съвети и трикове, така че гардерът за разходка не е в тъмното, необходимо е съответното осветление. Това може да бъде вграден нагревател в наклонената стъпка или прост светлинен бар с ротационни и въртящи се радиатори.