Когато джогинг, тази жена трябва да е оголена коментара - това е вашата реакция

Това ме удиви, че някой от този вид усилие е лош."

Линдзи Суифт е джогинг с приятеля си като напълно непознат решава да се опита да настрои деня. Тъй като той минава през двойката, той се отхвърля от прозореца, за да хвърли 26-годишните британски лоши коментари на главата. Предполага се, че пее силно песента "Голямо момиче (вие сте красиви) от певицата Мика.

Младата жена, която е започнала да работи само наскоро, е толкова ядосана от коментарите, че публикува съобщение до непознатия във Facebook. Линдзи казва, че самият не може да разубеждава такива коментари от идиотите да бъдат направени от тяхната цел да се примирят. Но тя се страхува, че други жени, които получават такова нещо, ще бъдат засегнати по-трудно.

Прочетете тук Линдзис от:

Отворено писмо до идиотите, които мислеха, че ще е добре да ме притеснявате вчера с дебели шеги по време на джогинг. (...Всъщност съм голямо момиче и всъщност съм красива. Благодаря ви за забележителност. Не съм сигурен, че искаш да кажеш, че съм дебел. Вие очевидно имате очи и единствените други хора, които присъстваха, бяха моят приятел и аз. Мога да ви уверя, въпреки вашата загриженост, че имам огледало и приятелят ми е видял тялото ми, както и той има очи. Не го казвайте, но дори вярвам, че го харесва.
Обикновено не ми пука за такива глупави думи, идиоти са накрая идиоти. Но аз също разбирам, че такива коментари лице, което има по-малко самочувствие, отколкото бих разубедил да бяга - и това е срамно. Всички най-накрая започна някъде. Нека да направя нещо ясно: не се срамувам от тялото си. Той никога не ме държеше да направя нещо, което исках да направя. Моето дебело тяло е направило неща, от които можете да мечтаете само, докато излизате от прозореца на белия си автобус. (...Да се)
Наскоро взех решението да се приготвя, защото си мислех, че ще бъде забавно и ще бъде благоприятно за здравето ми. Не е нужно да ви оправдавам тялото си, но имам целта да бягам на 10 км и ще го направя. Вече съм повече от 6 кг по-лесен, отколкото бях, и мога да направя много неща, които не съм направил преди това. Това ме удиви, че някой от този вид усилие е лош. (...Да се)
Когато дебел задник ви притеснява, докато бягате и объркате пътуването си, след това се опитайте да карате със затворени очи - срещу фенер. Но понякога сериозно: сега, където написах всичко това, обмислям те. Вашето поведение не е нормално и вашите маниери са под средните. (...) Да се ​​надяваме, че никой, който да преследва цел, дали дебел или тънък, може да бъде възпрепятстван от такива коментари. Знам, че не го правя. Включете мозъка си, преди да поставите устата си.

© Facebook / Lindsey Swift

По-добре не бихме могли да го кажем! Абсолютно похвално е как самоувереността на Линдзи стои в тялото ви и че се стреми да стане битов монтьор. Идиоти, като този човек, което означава, би било добре да се хвърлят напълно непознати от такива лоши неща на главата, напълно без причина, да спечелят ясно съобщение. Как реагирахте в тази ситуация?