Има голям избор при закупуване на керемиди

Ако искате да закупите керемиди, имате голям избор от материали, форми и външен вид. Производителите на различните продукти предлагат услуга за измерване, която позволява както финансови, така и визуални изчисления.

Купете класически

Когато е взето решение за закупуване на керемиди, възниква първият въпрос с избора на материал. Често личният вкус е определящ, тъй като всички видове керемиди са адаптирани към почти всички структурни условия на покрива.

  • Прочетете също - керемиди от пластмаса в най-различни форми
  • Прочетете още - Цените на керемидите зависят от материала
  • Прочетете също - Уплътняване на керемиди - Инструкции

Конвенционалните керемиди са направени от цимент, бетон или глина. Те изискват стабилна подструктура и трябва да бъдат инсталирани от специализирана компания. Гамата от класики варира от тигани във Франкфурт до бетонни блокове и фиброциментови изделия, в които особено специалните камъни като крайни и билни камъни съставляват значителен дял от общата цена при закупуване.

Евтина ламарина или пластмаса

Металните керемиди са изработени от ламарина с трапецовидни, гофрирани или тухловидни профили. Клиентите купуват евтините продукти под формата на ламарина, с една плоча, обикновено покриваща около един и половина квадратни метра пространство. Аксесоарите като крайни и стрехи също са евтини, а покривите също са възможни за опитни миряни.

За по-малки покриви като навеси за автомобили или градински навеси, пластмасовите керемиди са друга възможност. Когато купувате керемиди от този материал, трайността, която обикновено може да се прочете от фабричната гаранция, е определяща. За нормални покриви на жилищни сгради се предлагат керемиди, изработени от високоефективни пластмаси, които се предлагат в диапазона от цимент и глина.

Оценка на разходите чрез измерване

Всеки, който е взел решение за материал и оптика при покупка, трябва да направи измерване с плана на пода на покрива си, което в същото време съответства на оценка на разходите.

Доставчик и ценови диапазон

  • магазин за строителни материали.de е дилър на всички видове строителни материали, предлагащ керемиди във всички материали, форми и цветове.
  • ес търговия със строителни материали.de е специализирана в глинените керемиди, особено продуктите на Braas.
  • оскъден онлайн.de е специализиран доставчик на исторически керемиди, които създават умишлен античен вид.
Съвети и трикове в допълнение към известните източници на източници като магазини за хардуер, строителни материали или производители, определяне на регионалните покупки на централния покрив по покриви, покривните групи често се продават на крайни клиенти.