разпространението на славея ще помогне на измъчената градина

Nightingale е може би най-интензивната пееща птица по време на Балц. Въпреки това, често е объркан с извитката, много подобна птица. Развъдчиците на пода се нуждаят от покритие за гнездата си и за облицовка на земята. Ако не намерите плътна храст, листа и храсталак, нека бъдете внимателно разпределени.

Шест до осем седмици пеене в осем окта

Ако славеят се върне от далечните си зимни герои през април, тя търси партньор. Това обикновено отнема шест до осем седмици. През това време пее ден и нощ. Когато една двойка се е образувала, само мъжете пее през деня, за да маркира района. След около две седмици от време на размножаване и още две седмици, младите ножихи и пеенето са приключили.

Дали за този управляем период от време наистина трябва да се опита да разпространи птиците, разбира се, е въпрос на вкус. Пеенето на славея включва осем октаса със стотици мелодии. Професионалните човешки певци създават три, в изключителни случаи четири октави.

Развъждане, гнездене и ловно поведение за преследване

Nightingale изгражда затваряне на гнездото. Тяхното основно продължаващо движение е скачането, летящият до голяма степен се увеличава за зимния влак. Тъй като гнездото трябва да бъде скрито и дори когато ловът в запалването на естествения аромат не трябва да се чува, оттеглянето на благоприятни скрити пози, за да остане извън нощното шкафче. Следната градина и ландшафтни текстури изискват:

  • Горна листа
  • Плътни храсти
  • Много Bodendic растения
  • Многогодишен
  • Жив плет
  • Надзор

Ако тези фактори не са или само много ограничени, славеят ще търси друго място. Същото се отнася и за свързания с стила Sprosser, който за предпочитане предпочитат повече по-хладни и влажни местообитания.

Други методи за преследване и разпространение

Подобно на почти всички птици, нощта сега реагира на блестящ и отразяващ раздразнителен. Тези методи имат допълнителни предразсъдъци или недостатъци, също и други птици. Така Amples също могат да изчезнат, чието пеене понякога се бърка с нощни дни или скорги.

Съвети и трикове Нощното пеене обикновено се възприема като хармонично и мелодично, тъй като нощенците жените пеят за мъжко внимание.