Задаване на цифровото заключване на механичните методи

Тъй като функционалността е подобна на всяко комбинирано заключване, възможните варианти също са ограничени до няколко техники. Обикновено подвижен механичен спусък, който превключва режима на настройка "превключватели". Това може да бъде бутон, лост, заключващата скоба в катинара или отвора.

Елементи за строителство и контрол

С изключение на три до пет числови ролки и затварящ бар, някои гладене, велосипед и катинари нямат други контроли. Други имат малка дупка, в която е настанен механичен превключвател. Някои производители предлагат ротационен пръстен и много копче за настройка.

 • Също така прочетете - задайте кошницата на куфара поотделно
 • Също така прочетете - промяна на заключването на комбинацията съвпада с оригиналната настройка
 • Също така прочетете - борба с борба с ABUS може лесно да се регулира

Заедно, всички варианти, които режимът на нормална употреба се променя механично в режим на настройка. Ако съществува видим допълнителен бутон за настройката, операцията се обяснява със почти себе си. Често има етикетиране или гравиране с къси имена, като "изключен", "определен" или подобен.

Обикновени производители на марка на катинари

Автобус

Задайте цифровите ключалки на пазара на пазара ABUS успява в нови модели или с "обрат" на скобата или ротационен пръстен в блокиращите велосипеди. Дори и с по-стари модели тактиката за гладене винаги трябва да се опитва първо.

Castle Guard

Много добре познат и известен производител Burg Wächter позволява по-голямата част от номерата си с твърда каишка чрез нареждане на 180 градуса. В това положение скобата се натиска в ключалката и кодът се променя. След освобождаване последната настройка е "спасена". За брави с гъвкав затварящ кабел се намира в горната част на тялото бутон, който е натиснат с палец или пръсти.

DIYIFE

Числовите ключалки на Diyfe са настроени с 180-градусова завъртана и проникнала скоба.

майстор

Американският производител на висококачествени ключалки зависи от модела в зависимост от различни методи за настройки и нулиране. Обикновено представени са специални ключове за аксесоари, които са въведени в страничен отвор. След завъртане на деветдесет градуса, режимът на настройка се отваря.

Двукомпонентни куфарчета от популярните производители на багаж

За да регулирате ключалката на куфара, видим плъзгач, малък бутон за вдлъбнатина или заключващия болт, са отговорни за общия контрол за режима на настройка. Трябва да се отбележи, че ключалките с две части се регулират независимо. Функционалността на куфарите на американските туристи, Delsey, Rimowa, Samsonite, Titan, Travelite и Victorinox могат след това да се прилагат огледално.

Промяна на цифровия код се извършва по механичен начин

За да промените заключването на номера на куфара, се използват следните механични настройки и процедури:

 • Трябва да се натисне специален бар, най-вече оцветен
 • Досега се натиска болтът за отваряне, докато не се движи по-далеч. В това положение се постига режимът на настройка. Когато пускате "запомнете" замъка, в този момент
 • Малка дупка в корпуса на заключването скрива бутон. С тесен щифт на щифта, игла, нокти или скок за хартия, бутонът може да бъде натиснат, за да отворите режима на настройка

Други цифрови блокировки имат индивидуални или дори корекции

Предимно цифровите ключалки са предназначени само за гладене и катинари. Има обаче редица други видове, чиито механизми за настройки се различават значително един от друг. Налични са следните типове заключващи се:

 • Tresor Castle
 • Електронно-механична комбинация
 • Номер на отваряне на вратата
 • Номера на отвора на вратата Електронни
 • Предварително зададената непроменена комбинация
 • Ключалки с висока сигурност от специални производители като CASP и Squire
 • Кръгла комбинация заключване с числено завъртане (подобно на метода на треоргмента)

По принцип може да се каже, че настройката с увеличаването на защитните свойства винаги е по-вероятно да бъде направена със специфичен аксесоар. Клавишите са общ инструмент.

Частични електронни и електронни цифрови ключалки се задават чрез дисплей, софтуер или цифров интерфейс с смартфон, таблет или тетрадка.

Особено кръгови брави на дискове често са използваеми само с фабрично определени последователности. Промяната не е възможна и предоставена.

Брой заключване "пукнатина"

Механиката на цифровите ключалки може да бъде припокривана, поне за всички продукти в горната горна класа. Само с най-добрите продукти и предпазни мерки за защита могат да бъдат възможни "крекингът" без увреждане и унищожаване на замъка. Ако комбинираното заключване вече не е позволено, и законно аксесоар може да отвори собствената си ключалка с чувство в пръст и доброто изслушване сравнително лесно.

Опитвате се да бъде относително чувствителен, тъй като безкрайно дълга задача:

Три номера дават 1.000 комбинации
Четири номера дават 10.000 комбинации
Пет номера дават 100.000 комбинации
Шест числа дават 1.000.000 комбинации (шест числа се създават на багажните ключалки, когато двете страници са обобщени като код)

Съвети и трикове Ако изберете така наречената TSA Lock, същата селекция на контролите идва и в двата калъфа и железни ключалки. Разликата в конвенционалните ключалки не съществува в механичното или техническото изпълнение. TSA означава, че американският инч може да отвори ключалката, без да се налага да знаете зададената последователност от числа или да оставите ключалката.