в една посока" Krieselts: Прави самият Хари сам?

Певицата на групата "една посока" все пак от всички страни предлага за соло проекти. Скандалите на колегата му сега трябва да го мамят.

Хари стиловете твърди, че иска скоро да напусне една посока. От 2010 г. групата се състои от него, Зайн Малик, Лиам Пейн, Нийл Хоран и Луис Томлинсън, който по това време е поотделно за британската версия на "X-Factor". Дълго време има слухове за възможен изход, тъй като гнездовата кука получава предложение с един, било то от музикални или филмови производители.

Bandkollege Zayn Malik също направи малък шкаф на турнето в Австралия, както той просто напусна сцената. Неговият колега по-късно каза, че е бил болен, но е празнувал с приятеля си Wiz Khalifa.

Последните новини Хари стилове Тейлър Суифт иска Harry Styles обратно

Един вътрешен предаде, че това е може би капка, която донесе на преливането на цевта: "Хари не искаше да обърне колегата си обратно, но поведението на Зайн беше голяма тема. Това е отворена тайна, която вече планира живота си извън групата."

Малик твърди, че е забелязал в миналото от употребата на наркотици отрицателно. Саймън Пауъл, в чийто етикет "SYCO" е петте договора, наскоро трябваше да остави групата да остане заедно.

В момента момчетата са на страхотно световно турне. Освен това е известно по-дълго, че стиловете пишат в еднократни песни с други музиканти като Meghan Trainor и Gary Lightody of 'Snow Patrol. Странична страница на Insider наскоро вече: "Тя ще даде огромна битка за Хари стилове; това може да го направи един от най-богатите певци в историята."