Бет не иска да бъде момиче повече! Това, което прави майка си за нея, е просто красива

Когато Бет я кара да обърка, че тя не се чувства като момиче, но като момче, майка й прави най-красивото нещо, което човек може да направи само като майка.

Йоланда Богерт забеляза, че дъщеря й е различна. Когато Елизабет Ан, накратко Бет, най-накрая може да преодолее, за да каже на майка си как се чувства, това не е наистина изненадано - просто улеснено. И тя прави нещо наистина прекрасно. В местен вестник, тя превключва дисплей. Под снимка на Бет трябва да се чете:

"През 1995 г. обявихме пристигането на нашето потомство Елизабет Ан като дъщеря. Опа, нашата грешка. Бихме искали да ви представим на нашия прекрасен син Кай Богерт."

За Yolanda тази реклама разбира се, както казва в интервюто с "куриерската поща". - Просто трябваше да покажа сина си, че го подкрепям 100%. И аз не просто трябваше да му го покажа, но по целия свят."

Също така за кей беше толкова отвореност и подкрепя изненада, но много положителна. - Толкова съм щастлив за това, което направи. Тази миналата седмица всичко се е променило за мен. Аз съм все още аз, но съм много повече, когато бях преди няколко дни и се чувствам свободен."