Проектиране на легло: красиви идеи за дизайн

Смятате, че леглото ви е скучно и искате да му придадете нов облик? Има много начини да подправите и преработите легло. Събрахме най-красивите дизайнерски идеи.

Препроектирайте таблата

Ако леглото ви вече има табла, можете да го преустроите с помощта на чаршафи или платове. Комбинацията от красива, лека кърпа, върху която е окачена верига от светлини, е особено красива.

  • Прочетете още - Как да направите леглото си с балдахи мечтателно
  • Прочетете също - Красиви дизайнерски идеи за леглото в таванско помещение
  • Прочетете също - Как можете да изхвърлите старото си легло?

Табла за калайджия от палети

Ако леглото ви няма табла, можете лесно да я пресъздадете. Необходими са ви само две евро или еднопосочни палети, шкурка за шлайфане и лак или глазура, както и декоративни елементи.

1. Набавете материал

Вземете две евро или еднопосочни палети. Често можете да получите това като подарък в супермаркет или железария; просто питам!

2. Боядисвайте палети

Преди да ги боядисвате, шлайфайте палетите и се уверете, че са напълно изсъхнали. Боядисайте палитрата в цвят, който се съчетава добре с вашата спалня и оставете палитрите да изсъхнат за няколко дни. Ако палетите не са или. те почти не миришат на боя, те са сухи.

3. Място

Сега поставете двата палета като табла в края на главата си. Можете да изберете да го поставите на по-дългата или по-късата страна, в зависимост от това, което по-добре отговаря на размера на леглото ви. Можете да фиксирате палетите заедно с двустранна лента или пирони, така че да не се плъзгат

.

4-ти. Украсете

Няма ограничения за въображението ви, когато става въпрос за декориране. Особено хубаво са висящи растения и скрити източници на светлина като единични, слаби електрически крушки в палета. Когато купувате крушките, уверете се, че не загрявате твърде много като z.Б. LED лампи. Като алтернатива, можете също да окачите една лека лека верига над палетите.

Боядисват таблата директно към стената

Ако сте малко артистично надарен, можете просто да рисувате малко красива като табла или да се придържате към стената до стената. Особено за детските легла са прости, цветни украшения като z.Б. Овце, дъга, звезди, коли или други животни.

Подконструкция, оборудвана със светлина

Можете също така да дадете на основата си мистично докосване, като попълните отворената част с плексиглас и скрийте една или повече удължени светодиодни лампи зад него. Така че леглото ви светва отдолу.

Съвети и трикове Преобразувайте леглото или леглото на дъщеря си в легло с балдахин! Тук ние обясняваме как се прави.