Печат на листове: Какво е възможно

В днешно време можете лесно да създадете собствено спално бельо със снимки, илюстрации или поговорки. Как и къде работи това, колко струва и на какво трябва да обърнете внимание, ще разберете по-долу.

Къде може да се печата спално бельо??

Ако търсите онлайн доставчици, бързо ще попаднете на няколко печатници, които печатат, наред с други неща, чаршафи, спално бельо, друг текстил и подаръци.
Четири такива сайта са:

  • Прочетете също - Поставяне на чаршафите: Как да го поставите правилно
  • Прочетете също - Сгъване на листовете: това е най-лесният начин
  • Прочетете също - Измиване на спално бельо: Важни инструкции за грижи
  • www.текстил.com
  • www.груб.де
  • www.еленче дете.де
  • www.оригинални фото подаръци.де

Какво може да се отпечата?

По принцип, разбира се, можете да отпечатате каквото и да е върху спалното си бельо. В онлайн магазините за печат обаче опциите обикновено са ограничени: обикновено можете да качите снимка, понякога фото колаж и често за снимката може да се въведе лозунг или име или нещо подобно. Често можете също да избирате между няколко готови графики и да поставите името или снимката отдолу.

Какво да имате предвид при избора на принтер?

От съображения за хигиена е важно чаршафът или. спалното бельо може да се пере при 60 ° C. Затова се уверете, че доставчикът заявява, че можете да перете спалното си бельо при 60 ° C, без да губите цвят.
Освен това обикновено можете да избирате между различни текстилни изделия. Това зависи преди всичко от вашите лични предпочитания: Предпочитате ли спално бельо от микрофибър или сатен? Предпочитате ли памук или харесвате художествени материали?

Оцветяване вместо печат

Ако вече имате чаршаф, който просто искате да боядисате, можете лесно да го направите сами у дома. Имайте предвид обаче, че можете да боядисвате само от по-светъл цвят в по-тъмен, никога от по-тъмен в по-светъл. Тук ние обясняваме как да боядисвате чаршафите или спалното си бельо стъпка по стъпка.

Колко струва печатането на спално бельо??

Цените за печат варират значително в зависимост от качеството, метода на печат и размера на печата. За печат върху спално бельо (140 x 200 см) с вашето лого и име можете да очаквате цени от 50 до 60 € (www.груб.де). Спалното бельо, разбира се, е включено в цената. Можете да очаквате приблизително същите разходи за отпечатване на чаршаф (www.оригинални фото подаръци.де). За спално бельо с печат на цялата повърхност трябва да приемете цена от около 87 евро (www.текстил.com). (Към ноември 2014 г.)

Съвети и трикове Като алтернатива можете също да рисувате чаршафите или спалното си бельо. Можете да разберете как да направите това тук.