Спално бельо със сухо място за съхранение: така работи без сушилня

Всички, които не разполагат с сушилня, пред нея: сушене на спално бельо. Това е тромаво, голямо и се случва в апартамента просто място.

Разбира се, сушилнята е огромно улеснение в домакинството. Това е изборът да се използва пералня, енергоспестяваща и преди всичко добра за околната среда.
Въпреки това, вариантът също е малко повече време-потребители и по-скъпи и преди всичко: отнема целия апартамент в монтаж. Защото ако сте до бельо и сътрудничество. Оставете спалното бельо да се измие, имате цяла палатка в апартамента. Допълнителен риск също предлага влажност. Тъй като сухотата на прането в апартамента може да повлияе на климата в стаята.
Тук идват няколко съвета, които правят леглата леплаване по-лесно.

Съвет 1: Основите: Трябва да помислите за това преди сушене

С спално бельо, което идва главно на материала. Някои тъкани просто трябва да изсъхнат по-дълго от другите. Ако съдържанието на синтетични влакна е високо, прането изсъхва по-бързо. Обърнете внимание на следващото спално бельо.
Също така прочетете: Сортиране на пране: как да изключите дрехите си
Той също така помага изключително за завъртане на измитите листове и задушаването на храстацията първо правилно в пералната машина. Най-доброто от най-високата скорост, така че прането да дойде възможно най-сухо на люлеещата се багажник.
Също така е важно да се окачите спално бельо на голяма площ. Тя трябва да има достатъчно място на щанда и да не се окачи заедно. В противен случай спалното бельо трябва да изсъхне още по-дълго.

Съвет 2: Ленната виси на топло място

Тъй като е преди всичко в влажни стаи проблемът, че сушилнята за пране може да доведе до плесен, трябва да изберете правилното място за него.
Особено през лятото е лесно, ако имате достъп до балкон или градина. През топлия въздух пералнята изсъхва най-добре. Ако нямате тази възможност, трябва да окачите нещата си вътре. Не забравяйте да се притеснявате, че изпускате стаята добре и за да избегнете влага и евентуално формация.
Четене Съвет: Измийте черното пране: най-добрите съвети за тъмни дрехи
През зимата, сушенето на открито вече не помага. Ако вали или неудобно, трябва да окачите прането в отоплителната белеса или в отопляема стая. Винаги - поради опасност от пожар с достатъчно разстояние - в близост до отопление или друг източник на топлина.

Съвет 3: Използвайте голям пералня багажник

Междувременно има много различни варианти на пране. Когато сушилното спално бельо е важно това да е достатъчно голямо и преди всичко достатъчно високо за леглото и спално бельо не висят на пода.
Особено когато живеете в по-малък апартамент, е важно целият апартамент да не е пълен с чаршафи, възглавница и възглавници. Ние ви показваме различни видове пране, които са супер спестяване на пространство:

Вана
Сушилнята за ваната (тук в Amazon) * може да изглежда само малка, но нейният размер е регулируем. Тъй като лесно можете да го прикрепите към ваната, запазвате пералнята в хола, коридора или спалнята.

Сухите
Този пералня е изобретение от "пещерата на лъва" (за да купите тук в Amazon).* Той е изключително предназначен за тромавите легла. Освен това той също е супер спестяване на пространство.
На тази каишка лесно можете да вдигнете прането спирала. Така че тъканта докосва никъде и въздухът може да циркулира. Просто закачете сухите и оставете прането сухо. Изобретателите обещават 66% по-бързо време за сушене, а също и дрехите без бръчки. Звучи страхотно!

Стенна сушилня
Стенна сушилня (тук в Amazon) * са идеални за спестяване на пространство, защото можете да го включите и да излезете. Ако прането ви е изсушено, лесно можете да го сгънете и няма да вземете цялата стая.
Има и сушилни сушилни, които са наистина стилни и гладки, тъй като елементът на деко може да премине:

Погледнете този пост в Instagram

Покажете любимите си аксесоари или дрехи! Рафтът на стената на рамката създава интерактивен и променящ се дисплей. design by @Ceciliaxinyuzhang за northern nordicinspiritglobalinstyle northnesissign wallrack frame

Принос, разделен на северната (@Northern.Не) на 10 май, 2020 в 11:01 PDT

Измива се до стената, сушилнята на стената изглежда страхотно - и вече не е като истински пералня, но по-скоро като декоративен елемент, снимка или вестник или гардероб. Можете дори да можете да изградите тази стена или точно тук в списанието.Com shop.