Плати Facebook & Apple Вашите служители "Социално замразяване"?

Първата кариера, след това дете: така че жените да започнат внимателно, работодателите се твърди, че плащат за замразяване на яйцата.

Само кариерата и след това детето - мислене все повече и повече жени. Следователно днес не е необичайно, че жените ще станат само майка в средата на 30 или по-късно за първи път. Но с нарастваща възраст, шансовете потъват върху естествена бременност.

За да изпълните жените кариерата и желанието на късната детска възраст, корпорациите Facebook и Apple сега са предполагали достъп до противоречиви средства. Служителите на двете компании съобщават за търсенето от страна на САЩ NBC, че тяхната компания ще плати социалното замразяване, т.е. замразяването на яйцата, за да забави бременността. По този начин Facebook и Apple искат да дадат възможност на жените да се съсредоточат върху кариерата си. Благодарение на замразените яйца, желанието на детето може да бъде изпълнено на по-късна дата.

Според служителите Facebook вече има трансфер на разходите след всичко до 20.000 долара започнаха да следват ябълка от следващата година. Целта на двете ИТ гиганти: искате да направите компаниите си по-привлекателни за жените и да увеличат квотата на жените.

Търсенето на социално замръзване току-що се е увеличило рязко през последните години. Особено за жени, които не могат да забременеят поради заболяване (например рак), новият метод е полезен. Защото така не е нужно да правите без детските войни. Но социалното замразяване също предлага възможност да изберем времето на детските войни.