покривни керемиди от бивертейл: алтернативна опция за покривно покритие

Битумните херпес зостер, които също се предлагат във формата на опашка от бобър, се използват главно за покриване на покривите на градински къщи, навеси за автомобили или подобни по-малки сгради. Но има и други възможности. В тази статия можете да разберете какво още трябва да знаете за битумните херпес зостер, къде можете да ги получите и какво струват.

Битумните херпес зостер са алтернативна опция за покривно покритие

Битумните херпес зостер се използват главно в нашите географски ширини за покриване на покривите на по-малки сгради - като градински къщи, ваканционни домове или навеси за автомобили.

  • Прочетете също - Изработване на херпес зостер от дърво - домашна алтернатива на керемидите
  • Прочетете също - битумни херпес зостер - какъв наклон на покрива е подходящ?
  • Прочетете още - херпес зостер Preolit ​​принадлежи към групата битумни херпес зостер

За много от тези сгради конвенционалните керемиди просто биха били твърде тежки - покривите на нашите жилищни сгради са проектирани за товар от около 70 кг на квадратен метър от гледна точка на тяхната подструктура, докато керемидите като Frankfurter Pfanne вече носят тегло над 40 кг на квадратен метър Донесете основата.

Битумните херпес зостер, от друга страна, са много по-леки и могат да се използват и за покриване на много по-слаби основи.

В тази страна керемидите на практика са стандартни в жилищните сгради - в Америка например е съвсем различно. Там се използват предимно битумни херпес зостер, защото е по-евтин и освен това е много издръжлив.

Покривът от херпес зостер може да има експлоатационен живот над 20 години или дори до 30 години, ако покритието се извършва правилно и чисто.

Цените са около 10 евро на квадратен метър, в зависимост от горната част на корицата. За да се преместят професионално херпесците, но някои препарати са необходими на покрива.

Необходимите препарати преди полагане на шингъл

  • подструктура
  • подходяща вентилация
  • Подходящ плигена
  • Низ

Източници в интернет

  • Амазонка.De: В Amazon Baumarkt има и цяла гама от различни битумни керемиди
  • Bausp.DE: Онлайн дилърът на строителни материали също има битумни керемиди в програмата.
  • Маркуловион за хардуер.De: В това като в много други хардуерни магазини, има и цяла селекция от битумни керемиди

Така че можете да запазите разходите

Приемането на количеството понякога може да бъде по-евтино, в зависимост от качеството на шиилката, цените могат също да бъдат малко по-различни - сравнението на цените е полезно тук.

Съвети и трикове Във всеки случай, за да сте на сигурно място, планирайте покриващо покритие за къщата си с покривалото, за да не правите грешки - покривите са сложна зона.