по-голямо е по-добре: с тези 8 грим трикове, очите ви изглеждат по-големи

Тук идват най-добрите съвети за грим, с които можете да направите очите си по-големи.

Поне от темата "контуриране" е представена във всички уроци за красота, ние знаем какво можем наистина да направим с грим. Очните пръстени и бръчки са умело ламинирани, носът е по-тесен и устните.
Можете също така оптически да промените формата на очите си с правилните трикове и продукти. Казваме ви стъпка по стъпка, как вашите малки очи могат да направят по-големи.

Стъпка 1: Черна очна линия

Черната очна линия е истинска класика в чантата за красота. И не без причина: той позволява нашата грим да изглежда не само по-драматична, той също е важен помощник за по-големи очи.
Така че очната линия позволява на очите ви да изглеждат по-големи:
Тя започва с линия на Oberlid. Издърпайте очната линия по линията на миглите, която изтича леко нагоре. Вече този лек "ефект на котешко око" прави очите визуално по-големи.

Важно: Също така дава на горната водна линия, докато кандидатствате. Горната водна линия също дърпа с черна очна линия - най-доброто водоустойчиво - след това. Това подсилва ефекта.

Стъпка 2: Поставете контрасти

Тъмни или ярки сенки: което прави очите по-големи? Отговорът: и двете - комбинирани! Оберлидът печели до голяма степен в светлинен цвят. За повече дълбочина можете да дадете по-тъмни и матови нюанси над лидата. Идеалната цветова палитра за по-красиви очи се състои от ярки и тъмнокафяви или ромия.
Така че носите сечовете правилно:
На първо място, целият клепач с ярък нюанс. След това поддържайте сечовете, които трябва да определят външния ви вид - само на движещия се клепач. Накрая, тъмните цветови тенденции директно над горната венец и в лидата. Тъмният звук ви дава повече дълбоки очи и бъркайте очите малко по-големи.

Бакшиш: Обърнете внимание на това, с всеки нов нюанс, който идва за създаване на меки преходи и внимателно избелва сечването.

Стъпка 3: блестящите сенки за очи превръщат очите по-големи

SHIMMER BESHADOW носи големи светлинни отражения в грима ви. Важно: Не давайте на всички клепача, но само определени акценти. Нашият съвет: поставете с апликатор или пръст малко злато, шампанско или платиново цветове сенки точно на центъра на капака. Други меки метални нюанси са също толкова подходящи за това. Светлината, която е хвърлена от центъра на капака през блясъка, прави очите по-силни и по-големи.

Стъпка 4: Арка за стрес

Не само клепачите, дори и краткото на краткото, има дума на Meitzureden, когато става въпрос за по-големи очи. Дайте нещо ярко сенки - най-добър бял или кремав цвят - точно под сварената арка на кожата. Осветяващ крем или мек блестящ колан също отиват - най-важното, играта под пивоварните завои е осветена. Това оставя цялото око по-голямо и по-тревожно.

Правото на Browform също се изплаща! Който изважда фините косми на дъното, увеличава разстоянието между BURE и капак и вече очите изглеждат малко по-големи.

Имате нужда от повече съвети за вежди? След това прочетете тук:
На тези 6 съвета се заклеват жени с големи вежди!

Стъпка 5: Форма на миглите

Миглите трябва не само да бъдат дълги и стегнати, така че окото изглежда по-голямо. Обикновено се нуждаете от инерция! Само възходящият на Härchen "отваря" окото и я позволява да изглежда по-голям.

За съжаление миглите често огъват грозна жлеза в космите. От друга страна, този трик помага: Harche просто се огъва три пъти с клещите: директно на шията, в средата и на съветите. Това създава естествено действащ импулс. Съвет: Ако преди това сте затопляли инструмента за стайлинг със сешоар, космите могат да бъдат оформени.
Важно: след прилагане на спиралата, клещите за мигли са табу! През втвърдената спирала, миглите ви лесно могат да се счупят.

Стъпка 6: Още спирала!

Така че: клепачите и варните вече са оптимизирани и миглите имат желания импулс. Тогава е време за спиралата сега. Тя играе централна роля, когато става дума за повече очи.

Всяка жена пита други изисквания за нейната спирала - в зависимост от началната точка на миглите и индивидуалните предпочитания. Не избърсвайте с спирала и тона миглите, така че го затварят. Особено миглите на външния ръб на окото трябва да бъдат подчертани, често тук космите са най-дълги, при което окото е допълнително отворено визуално.

ВНИМАНИЕ: Тези грешки в спиралата правят всички! Ти също?

Стъпка 7: Задайте акценти

Highlighter е едно от най-добрите оръжия срещу малки очи! Нанесена в вътрешен ъгъл на окото, той запали играта на Аул и създава илюзията за по-големи, гледащи очи.

Практически: и двете Heller блестящи сенки, така че и белите сенки са идеално подходящи като оптичен часовник.

Стъпка 8: Осветете долната водна линия

Който иска да направи очите си по-големи, трябва да предпочетат пръстите си от черна каджа за долната водна линия. Черната линия концентрира очите ни. Вместо това, долната водна линия предпочита да направи ярък каял в крем или бежов, за да отвори очите, за да отвори оптически. По-меката и кремавата каяал, толкова по-добре е той.

Видео: чао, клещи за мигли! Изпитахме повдигането на миглите!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Джейн Шмит