Аз съм бременна? Сега направете теста и знайте!

Три дни над, шест дни и понякога не вярвате, че периодът е малко късно този месец. - Може ли да бременна?- Този въпрос идва най-късно сега.

Докато тест от аптеката или лекарят дава яснота, има някои начини да зададете въпроса "Аз съм наистина бременна?"За да получите първи застрахован отговор. Следният тест задава всички важни поръчки за бременност. В допълнение към липсата на периода, става дума за други промени в тялото, внезапна умора или известната известност на гадене.
Кой е въпросът "Аз съм бременна?"Представлява обаче, не е около посещението на гинеколога. Никой тест не е толкова добър, колкото разследването на лекар. Той потвърждава това, което тестът предлага. И след това контролирайте здравословния статус на очакваната майка и бебето. Той може също да изчисли, когато се очаква бебето да дойде на света.

Ако лекарят отбелязва, че няма бременност, той може да даде съвети как бързо да забременеят. Например, като обяснявате, когато са плодородните дни на една жена и как да се изчисли овулацията.
Естествените методи за определяне на фертилните дни също могат да бъдат намерени при жени в мрежата.

Първият отговор на въпроса "Аз съм бременна" ви дава следния тест. Отговорете на седемте въпроса и разберете как шансовете са, че сте бременна или това е просто грешна аларма.

Видео: Аз съм бременна? Всичко за тестове за бременност, какво трябва да знаете сега

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt