to (s), че смъртта си тръгва - този годежен пръстен е нещо друго, но просто

Който се нуждае от диаманти? Този годежен пръстен е наистина личен!

Carlee Leifkes и Unger's Luca са всичко, но нормална двойка, остарелите традиции не са важни за тях. Вече във външно, двете ужилвания с татуировки, люлеещи се дрехи и цветни прически от тълпата. В допълнение, Carlee и Lucas са решили само няколко месеца след среща с музикален фестивал в домашната Канада на Лукас, за да дадат думата.

Но когато Лукас спре ръката на близките си, разбира се, той не прави това с традиционен златен или сребърен пръстен с диамант - но със зъба си! Правилно чух: пръстенът, който сега хваща пръст на червеника, обожава един от мъдреците на Лукас. На идеята за необичайното парче бижута дойде двойката, живееща в Калифорния, заедно.

"Когато говорихме за това, казах му, че диамантите са напълно овърцейни", казва Карле в разговор с "Buzzfeed". - Нямам нужда от доказателство колко ме обича. Той вече е изваден от Канада за мен!"Карле и нейният любим отидоха с зъба към бижутер, който ги възобнови на тях пръстен от тях. Но Карле изглежда, когато Лукас отива на Хелоуин пред нея на колене и държеше ръката си.

"Казахме на семейството си, че не искаме диамант", казва на Карле. "Това каза:" Никога не сте били традиционно! Защо трябва да започнете сега?!"Младият американец има удоволствието да покаже пръстена си сред многото, които са публикувани всеки ден във Facebook,. "Това е почти като състезание, за това кой има най-големия пръстен и когото неговото годение обича най-много, и тук съм, с най-готиния пръстен, който някога съм виждал!"

Сватбата е планирана за следващия месец - в Лас Вегас. Carlee в момента има счупен крак има много точна идея за сватбата: "Аз ще нося мазилка, мъдрец зъбен пръстен и розова рокля, а Елвис ще ни се довери!"

- Какво казва диамант за връзката на някого?- Карле се чуди. "Аз буквално имам зъба на мъдростта на бъдещето си на пръста."

Наистина наклонена, но наистина особено! Намираме го хладно как Карле и Лукас минават през тяхното нещо и желаем ви най-доброто за вашето по-нататъшно бъдеще!

Дори и с Gofeminin: Tattoo Motifs да се влюби