Бронде вече ли сте? Идва ЦВЕТЪТ на косата за нерешени модни

Русо или кафяво? Не се ли чувствате разглезени за избор?? След това се присъединете към най-новата тенденция за цвят на косата! Защото 'Bronde ' е НОВИЯТ цвят за всички модни.

Терминът Bronde се състои от английските думи 'кафяв ' и 'блондинка '. Смесването на руси и кафяви акценти създава естествен летен вид. Тази нова тенденция на косата не само ласкае всеки тен, но и му придава незабавен потънал ефект. За разлика от тенденцията на косата ombré, градиентът с Bronde е много по-мек и по-плавен. Отделните акценти се смесват, за да създадат естествена игра на цветове.

Как се оцветява цветът на Бронде?

За естествен градиент цветът се четка на свободни ръце върху отделни кичури коса - тази техника се нарича 'боядисване '. С техниката 'balayage ' цветната блондинка се обработва с гребен върху отделните нишки. В зависимост от структурата на косата и началния цвят фризьорът, на когото имате доверие, ще избере правилната техника. Най-добре е да получите обширен съвет за това.

За кого е особено подходящ Бронде??

Визията на бронд подхожда на всяка жена! Но тя се появява особено красиво с тъмно руса до кестенява коса. Нашият съвет: Изберете кафяви и руси нюанси, които не контрастират твърде силно, така че да се създаде плавен цветен градиент. Ефектът на Бронде наистина се появява само с коса с дължина поне до раменете.

Как да се грижим за русата си грива?

За да изглежда блондинката изглежда прясно боядисана през цялото лято, трябва редовно да глезите косата си с овлажняващ балсам. С богато третиране на косата косата остава здрава и се предотвратяват разделянето на краищата - лечение на всеки две до три седмици е достатъчно.

Оцветете се сами

По принцип бихме ви препоръчали косата ви да бъде боядисана от професионалист. Но ако се чувствате в безопасност и вече имате опит в оцветяването, можете също да боядисате косата си блондинка у дома. Много производители предлагат комплект за оцветяване със специална четка, която можете да използвате, за да приложите акцентите у дома. Трябва да използвате четката за около. Нанесете на 5-10 см от линията на косата и работете в цвета до върховете. Уверете се, че използвате повече цвят в върховете, така че да стане по-светъл към дъното.

© L 'oréal

Нито блондинка, нито брюнетка: тези дами са блондинки!

© Pinterest / Мария Нюландс

Още повече тенденции и съвети за цвета на косата:

Кой цвят на косата ми подхожда? Този тест ще ви каже!
Актуализирайте вашата блондинка: 5 тенденции за цвят на косата, особено за блондинките
Balayage & Co.: Това са най-популярните техники за подчертаване