Моля, не! 8 неща, които наистина можете да спасите в леглото

От грешки, които получавате умни, или какво е името му?? Това се отнася и за секса. Защото има някои неща, които наистина можете да спестите в леглото - и някои, които определено трябва да направите. Те например тук.

1. Просто

Понякога човек получава хора в едно и също нещо, че се опитват да вземат "заднатарства" без предизвестие и разбира се без смазка без предизвестие и разбира се. Това няма нищо общо с заглушаването: въпросите са доста позволени и такава тактика за изненада затруднява доверието на другия.

Какво научаваме от него? Който иска да изживее предпочитанията си, независимо от това, което е всичко за (независимо дали е анален секс, см или други игри) Говори с партньора си за това. Преди. Отворността може да бъде доста секси и да осигури голямо кино на главата.

2. Да бъде неуважително

Тя не винаги трябва да бъде всеобхватна прелюдия с целия барабан и завой. Но ако някой от човека не иска да целуне и дава такъв друг да няма интерес към човек като човек, но просто иска да дойде до точката, тогава наистина не трябва да бъде това. В противен случай се чувствате бързо.

Какво научаваме от него? Дори ако сте сингъл и имате само една нощ, трябва да третирате другите с уважение и не като обект. Тук не говорим тук (неизбежно) на любовта. Но уважението трябва да бъде основно изискване, ако имате секс заедно.

3. Твърде много

По-рано една мисъл, лош секс е, ако не идва. Това е глупост, разбира се. Лош секс е по-скоро, ако сте напълно принадлежали, за да получите оргазъм. Има толкова много видове пиеси на секс и толкова много начини да се забавляват, има и оргазъм красиво, но не трябва.

Какво научаваме от него? Добър, чувствен и незабравим секс също е възможно без оргазъм.

4. Перфекционист

Сексът също е чудесен, защото се показвате голи и уязвими. Факт, който може да осигури първоначално - особено жените от САЩ, които винаги откриват (предполагаема) времева линия. Тъй като светлината е направена, само изпробвани позиции, където коремът изглежда полезен и затегнат бързо веднага след като сексът свърши. Нищо чудно, че сексът е малко интензивен и страстен.

Какво научаваме от него? Този, който има привилегията да ви видим гола, просто мисля за това колко красива сте и никога няма да мислите за стрии или други малки неща.

5. Да се ​​държиш обратно

Много жени се страхуват да правят звуци в секса и да забранят себе си така, че всякакви мръсотия да не бъдат смутени. И така, всичко е като напрегнат безмълвен филм. Трябва да е трудно да дишате стененето или шепненето му в ухото, когато човек е след това.

Какво научаваме от него? Бъди силен - ако ви харесва. Едва ли има човек в този свят, който да не се консумира след това, да чуе колко си влака.

6. Да се ​​насилвате с нещо

Имате най-лошия секс, когато се насилвате да правите неща, които не искате да не сте просто скучни. Ако добър секс означава мисионер, защо не?

Какво научаваме от него? Не е нужно да изпробвате най-новия фетиш, ако не се чувствате така. Трябва да харесвате секса и ако се чувствате добре, той също така усеща човека на ваша страна.

7. Вземете нещо твърде сериозно

Ако мислите по-рано, често сте били напълно напрегнати в секса и сте взели всичко бирено стъбло. Не правете грешка и не лъжете добро представяне, така че човекът да е впечатлен и от нашите сексуални качества. Междувременно, надявам се, че сте научили, че кикотките, усмивката, усмивката, усмивката между сексуалния живот могат да обогатят доста.

Какво научаваме от него? Сексът е забавно. Защо не се смея заедно със секса?

8-ми. Бъдете удобни

Който някога е правил секс с неизвестно, без да пречи, това никога повече няма да се случи. Несигурните часове и дни, в които не знаете дали може да сте бременна или може да сте заразили със сексуално заболяване, определено можете да спасите себе си. И дори ако човекът има латекс алергия или да ви вдъхне в ухото, просто искам да бъда кратък без. Това е много красиво, скъпа

..

". Шоу и отидете на средния пръст!

Какво научаваме от него? По-безопасен секс е задължителен.

Колко добре се учиш от грешките. Особено когато става въпрос за най-красивия малък въпрос в света. Заслужава си.

Тези теми също могат да ви интерес:

Успокой се! 11 съвета за това как да укрепите сексуалното си самочувствие

Добри вибрации! 7 брилянтни трикове за още по-забавно с вашия sextoy