Секс с цветя: защо е напълно подценен

Нежен, привързан и всичко друго, но не и мрачно: добрият стар секс с цветя. Обясняваме ви какво всъщност означава терминът и как работи сексът с цветя!

Мек, приятен и доста добре възпитан - терминът „секс с цветя“ не притежава точно свойства, които звучат особено горещо. И кой обича да признава, че се интересува от секс на цветя?? Не бихме ли предпочели да се представим като спални, които искат да експериментират, които правят гимнастика диво през възглавниците и които вече са опитали всичко от анален до SM?

Нека поговорим за секс с цветя

Така че отново е време да разчупите копие за добрия стар секс с цветя. Разбира се, няма такова нещо като ЕДНО цвете секс. Има много различни практики, които попадат под термина секс с цветя. Но всички те имат едно общо нещо: Те са склонни да бъдат избутвани в нежния и романтичен ъгъл. Див, твърд и невъздържан рядко участва в цветния секс.

Секс с цветя: въпрос за настроението

За тези, които обичат смяната на позициите, дивите изкривявания и лудите ролеви игри, цветният секс е доста неподходящ. Тъй като при секс на гушкане, както се нарича още сексът с цветя, чувствата и романтиката са повече на преден план, отколкото белезниците и дивите пози.
Сексът е по-нежен и любящ, отколкото див и чувствен. Което не означава, че този пол е по-лош от всеки друг. Това е просто въпрос на вкус - или въпрос на ситуацията. Ако сте влюбени отскоро и трудно можете да държите устните си разделени, може да се насладите много на този вид секс. Именно защото е бавен и одухотворен и можете да се гледате нежно в очите.

Секс с цветя или: Откриването на бавност

Много популярна позиция в секса с цветя е добрата стара мисионерска позиция. Вие отдолу. Той отгоре. Малкото число е готово. Позицията на лъжицата е също толкова перфектна: и двамата лежат един до друг, а той зад нея. Тя се притиска в прегръдките му и внимателно притиска дъното си в скута му, докато той внимателно прониква в нея.
Така че, ако не ви се скача през леглата и изкривява частите на тялото ви, добре сте поднесени с секс с цветя. Защото става дума за нещо друго: откриването на бавност и нежност. Чисто чувство!

Разграждане на секс на цветя: промяна на местоположението

Станете от леглото, сред природата! Можете, разбира се, да приемате буквално секс с цветя и да се срещнете за овчарски час насред зелена, цъфтяща цветна поляна. Разбира се, сексът на открито в страната не е синоним на секс с цветя, но киното в главата ви, когато чуете термина, е доста приятно, нали?
Сексът на открито е приятна промяна от еднообразното подскачане на леглото и такъв акт на чист въздух има свой чар. Заключването на вратата не работи. Вместо това очаквайте да бъдете хванати по всяко време. Чиста тръпка! (Но бъдете внимателни: сексът на открито се счита за източник на обществени неприятности. Всеки, за когото се докладва, трябва да очаква солидна глоба - ние просто искаме да го споменем.)

Опасност! Какво трябва да знаете за секса на публични места

Цвете власт цвете секс

И още една буквална интерпретация на секса с цветя трябва да гарантира атмосферен секс: Превърнете спалнята си в романтична мечта за цветя и изненадайте партньора си с цветно любовно гнездо! Чист кич? Разбира се, но защо не?? За целта разпределете розовите листенца върху леглото и в цялата стая, поставете ароматни свещи, извадете чашите за шампанско от шкафа и ги напълнете с цветя от хибискус. Вече 'твърде много '? О, има много повече: цветно неглиже, цветя в косата ви, аромат на цветя във вашата стая ...
Разнообразието в секса не винаги трябва да върви в трудната посока. И: Дори ако на фона е всичко свързано с романтика: Това не означава, че е забранено нещо повече от диво! След това се извиква 'Contrast program '.