Blake Liveby се е превърнал в мама

Актрисата получи първото си дете. Как се допускат предварително съпругът ви и защо двамата биха искали да вдигнат детето от Холивуд...

Бебето на Live Live и Ryan Reynolds е тук. Малко преди новата година първото дете на двамата участници трябваше да види светлината на деня, за да прочете в колоната "Six" на "Ню Йорк". През септември двете звезди са женени, сега те имат растеж.

27-годишният донесе детето в света близо до къщата им в Бедфорд. Имаше малко по-рано от мисълта, но прясно изпечената майка и нейното покълване трябва да бъдат. Един вътрешност каза: "Всеки е щастлив и здрав. Първо оставате в Бедфорд."

Последните новини Blake Liveby Blake livby: бебето не е тайна

Полът на детето вероятно трябва да остане тайна доскоро. - Искаш да бъдеш изненадан, каза поведение. Досега все още не е известно какво е станало сега.

В допълнение, двете трябва да се стремят към нормално детство за бебето. "Двете наскоро говореха за това, че те имат своите деца далеч от l.А. искам да им позволя внимателно детство. Например игра навън, погалване на кученца кученца или бюстове."

Рейнолдс се погрижи за жена си по време на бременност. Той постоянно дава на крака и гърба си масажи. Той прави шегувайки се, че тя дори не трябва да попита повече, той просто го прави автоматично."