liber чрез натрупване на ездачи или рафинирам повърхността

Със листов метал е или визуално завършване на повърхността, или отстраняването на цените. Шлифът на ръбовете, за да вземе остротата, едва ли е възможно. За да се постигне равномерен и чист шлифоващ екран, се изисква шлифовъчна машина. В почти всички случаи окончателното полиране е важно.

Рафиниране и рафиниране

Листният метал се основава на естетични и функционални причини. Често се раздават при пробиване, производство и пробиване, те трябва да бъдат отстранени. Както и при декоративното смилане, това зависи колкото е възможно повече, за да се избегнат неприятни драскотини. Меките листове, направени от алуминий и мед, трябва да се опъват между дъски, така че да не се огъват и да се толеват, когато шлайфане.

Чистата основна картина е резултат от максимално възможното еднородност. Както налягането, така и скоростта на движение трябва да останат идентични. За повърхностно завършване износването на абразив също играе важна роля. По-финото зърно е, толкова по-често абразивът трябва да бъде заменен. От 800 размера на зърното трябва винаги да се работи с абразивен блок.

Листов метал може да бъде сух и мокър. Когато мокро шлайфане е по-лесно да се създаде равномерно земно изображение. Най-вече окончателното шлайфане се извършва с четирицифрено зърно. Алтернативно, може да се използва шлифовъчна паста, отново в много еднаква процедура. Решетките и ръбовете са най-ефективни с кръгова четка.

Следните смъртни снимки са общи:

  • Гладка гладка
  • Мат гладко шлайфа
  • Hirlinesschliff (много тънък и фин паралелен модел)
  • Пресичане (надлъжно и напречно смилане между 45 или 90 градусови ъгъл един към друг)
  • Надлъжно смилане (паралелни линии или жлебове)
  • Кръстосано шлайфане (паралелни линии или жлебове)
  • Ротационно смилане (структура без посока в флуидизирана форма)
  • Вибрационно смилане (структура без посока в флуидизирана форма)

Следното видео показва ръчното смилане с 120, 400 и 1200 размер на зърното:

Следващото видео показва множество устройства и тяхната пригодност или непригодност за смилане на неръждаема стомана, която също се прехвърля към други листове

Съвети и трикове с четките от ламарина, които имате някаква алтернатива на дизайна. С четка е по-лесно да се направи равномерен модел на ламарина, отколкото с шкурка или шлайфмащи колела.