руса или кафяв? На които мъжете на косата наистина стоят и защо

"Блондинките предпочитат" вече каза на Мерилин Монрос време. Сега е официално: мъжете са наистина на блондинки.

Поне еротичният портал иска mydirtyhobby.са открили, като оценяват най-често срещаните запитвания за търсене на потребителите си. Съответно, дългокосите блондинки са особено търсени.

Почти всеки втори човек в Германия, т.е. 48,2%, за предпочитане блондинки. Изненадата: на второ място от червенокоси жени (29,8%). Независимо от цвета на косата, мъжете са в съгласие: само дълга коса са привлекателни. Къса коса (13,2%) или лъскава (1,7%) намират най-много мъже.

Досега, толкова добре известен. Но, разбира се, това не е само оптиката. Защото мъжете несъзнателно свързват определен вид жени с цвят на косата с определени характеристики на характера. Интелигентни, добри в леглото, хумористични, успешни - позволяват всичко да чете мъжете на цвета на косата. Тъй като наистина можеш да бъдеш любопитен.

Други проучвания показват, че мъжете със цвета на косата на една жена свързват определени свойства - включително проучване на освобождаването сред мъжете. Ето предразсъдъците на мъжете във връзка с жените, цветовете на косата и характеристиките на характера (които наистина са шега!):

Blond = горещо, но не ярко

Старата клише на русото гира, която държи упорито: жените с руса коса се считат за най-малко интелигентни. Дори мисир е вашата стойност на изследването по отношение на лоялността: според мотото "това, което ми харесва, също като другите" страх мъжете вероятно да не се съсредоточат върху вниманието на гореща блондинка дълго.

Червенокоса като кутия с мъка и кратка афера

Те са първият избор за кратка афера. Жалко, че само два процента от жените притежават този цвят на косата. В същото време обаче те също са номер едно, когато става въпрос за размахване на сърцето на жената. Червенокоса скръб.

Кафяви жени: невидими, но голямата любов

Според кафявата коса, мъжете се оглеждат, когато се надяват на голямата любов. Също така по отношение на лоялността, разузнаването, хумора и успеха са на първо място кафявите коси. Малка минус точка: брюнетки се считат за особено експериментални в леглото, а не като супер секси. Добре тогава.

Горда черна красота

Чернокосите дами се считат за самоуверени и горди. Както и интелигентни и лоялни като техните колеги от брюнетка. Освен това плюс: също, доколкото сексът е в полза на мъжете отпред. Но вие също получавате тлъстата си далеч от господата на творението: мъжете подчинени на чернокосите жени, а именно, че те са хумористични. И като добър приятел, те не са особено ценени.

Колко добре познаваме жените благодарение на оцветенията и боядисането на коса, както можем да трик. Изисква се, ние изобщо се нуждаем! В крайна сметка, само едно нещо е: Коя цвят на косата да намерим най-доброто с нас!