Етажни плочки ефективно запечатване

Конвенционалните печати за плочките предлагат предимства и недостатъци. Но все повече и повече е технология в печатите, за да намерите много от грижите за боята: нано-запечатването. Реалното нано-запечатване за вашите подови плочки, всъщност все още не е предложил обезщетения. По-долу е дадена подробна информация за запечатване на подови плочки с нано-уплътнения.

Какви са нано-уплътненията, които се различават в конвенционалните уплътнения?

Печат трябва да бъде пластично да си представим, за да се разбере разликата в нано-запечатването. Отделните молекули на уплътнението са рамо до рамо. Така те образуват увеличения и депресии, но затворен защитен слой. Нано печат също е подредена, с изключение на това, че отделните частици са значително по-малки - в областта на нано. Тези частици са дори толкова малки, че има повече от никакви подутини (височини и кладенци). Представете си конвенционален печат толкова, колкото съседните стъклени топчета, докато нано частиците биха били като фино брашно.

  • Също така четете - временно или трайно плочките
  • Също така прочетете - със сини подови плочки за почивка
  • Също така четене - Подови плочки Дебелина: Каква сила в подовите плочки?

Предимствата на това уплътнение за вашите подови плочки

В резултат на това частиците на мръсотия нямат начин да се прилепят. В конвенционалните пломби метра вътрешностите ще предложат възможности за адхезия, докато нано-запечатването е наистина гладка повърхност, от която всичко елиминира. За да направите това, висококачествените нано частици имат имота да се противопоставят на тяхната структура. Така че става дума за надраскване в печата, той се затваря самостоятелно - с малки микрокраци, разбира се. В резултат нано, нано-уплътненията за техните подови плочки са изключително устойчиви и имат дълъг експлоатационен живот на плочките.

Стъпка по стъпка инструкции за прилагане на запечатване (нано) на подови плочки

  • Нано-печат
  • Силиконов и мазнин
  • евентуално импрегниране
  • Лайнер
  • Почистване
  • Спрей бутилка (12,99 € в Amazon *)

1. Препарати пред запечатването на подовите плочки

Много плочки са остъклени или толкова горещи, така че порите са затворени. Стоящи естествени каменни плочки и полирани порцеланови керемиди противоположни. Теракота също е една от отворените плочки. Тези подови плочки трябва непременно да импрегнират преди запечатването. Импрегнирането предотвратява твърдите и течности върху дълбокото проникване в плочката.

Вече импрегнирани подови плочки и конвенционални керамични плочки трябва да почистите. Използвайте мазнини и силиконов спой. След това повърхността трябва напълно да изсъхне. Преди действителното запечатване на плочките на пода отново избършете плочките със суха кърпа.

2. Запечатайте подовите плочки (с нано уплътнения)

Има различни уплътнения на нано. Ако уплътнението не е проектирано като спрей или бутилка за пръскане, напълнете уплътнението в спрей бутилка. Сега напръскайте плочките на пода. Можете също да пръскате ставите с него. След пръскане просто изсушаване на запечатването.

Съвети и трикове Има много производители на продукти, които искат да скачат по влака "Нано". Това не е защитен термин. Ако искате да сте сигурни, че това всъщност е истински нано продукт, който искате да запечатате вашите плочки, достъп до стоки, известни с марката Известни производители изключително. В зависимост от производителя, запечатването може да се извърши и съгласно други техники.

В сравнение с конвенционалните уплътнители за подови плочки, нано-уплътненията предлагат предимството, че имат изключително дълъг експлоатационен живот, толкова дълга работа. За това те са нехлапнали в сравнение с конвенционалните печати. Тези свойства са закръглени от значително по-ниски усилия.

Уверете се, че всички импрегнации и уплътнения, както и детергентите за плочките си (керамика, стъкло, естествен камък, полиран и др.) са подходящи и освободени. Ще намерите подробни инструкции и съветници за [импрегниране на подови плочки] в дневника на къщата.