Сивите подови плочки не трябва да бъдат скучни

Сивите подови плочки в комбинация с бели мебели придават на стаята стил на изчистен дизайн и младежки чар. Особено привлича вниманието в банята.

Сивото е вечно

Докато цветните плочки с декори все още се търсеха през 70-те години, днес се използват по-фини цветове като сиво и антрацит. Те усъвършенстват атмосферата.
Подовите плочки в сиво винаги са модерни и вечни. Дори ако една плочка трябва да бъде заменена поради повреда, това може да се направи без никакви проблеми.

  • Прочетете също - Белите подови плочки не са скучни
  • Прочетете също - плочките на пода в кухнята трябва да са еластични
  • Прочетете още - Да живеете по-красиво с подови плочки в бежово

Различни материали

Подовите плочки в сив цвят се предлагат в голямо разнообразие от материали. Офертата включва подови плочки от порцеланов камък, които също са устойчиви на замръзване и са подходящи за вътрешен и външен монтаж.

С остъклена повърхност той е особено устойчив и идеалното решение за модерни помещения. Клас на абразия четири се препоръчва за влажни помещения и силно използвани подове.

Гранитът от естествен камък е израснал естествено и създава здрав вид. Различните обработки на повърхността карат подовите плочки да изглеждат индивидуално в сиво.

Мозаечните плочки се предлагат в модел от светло и тъмно сиво, порцеланови и керамични плочки се предлагат в светло сиво, тъмно сиво, антрацит, сив металик, етно или бяло сиво. Стъпалата на браздата разхлабват дизайна.

Индивидуален външен вид се създава чрез подходящо полагане

Едва ли има ограничения за въображението ви при полагане, в зависимост от вида на полагането, стаите изглеждат по-големи или по-малки. Независимо дали кухня, баня или хол - естественият камък внася лукс и блясък в къщата.

Toom предлага голям избор на подови плочки в сиво.de, fliesen24.отстъпки за де или плочки.де. Плочките се предлагат от 9 евро на квадратен метър, цените на мозаечните плочки достигат до 135 евро.

Сивите подови плочки изглеждат елегантно, но е препоръчително да не ги използвате навсякъде. Лента от плочки заедно с ярко оформени стени създава отличен ефект.

Различните възможности за полагане водят до различен външен вид. Големите подови плочки в сиво, които се полагат диагонално, правят банята да изглежда по-голяма. Взаимодействието с топли тонове има декоративен ефект.

Съвети и трикове Съвременните мебели се съчетават добре със сиви подови плочки; външният вид е интересен за разлика от стенните плочки. Тюркоазеното, синьото и бялото имат особено добър ефект, пастелните тонове и кафявите нюанси обикновено не се вписват.