Затворете пробити отвори без боядисване

Пробийте дупки в стената, за да прикрепите всякакви неща към стената; ако вече не са необходими, стената вече не изглежда красива. Но поради това пребоядисвайте или тапети?

Какво трябва да направите?

Първата стъпка в такива начинания винаги води до пълнителя (4.25 € на Amazon *) . Той е евтин и лесен за използване за затваряне на дупки. Ако стената е тапет за тапети, тя обикновено работи без много усилия. Ние ви показваме трикове, тъй като можете да изчезнат на дупките на стената.

Нашата препоръка

PUFAS 033701000 завършена шпатула завърши шпакловка вътре, бял, 400гр
5,29 EUR към продукта

Имате нужда:

  • Spatula
  • Гумен ботуш,
  • Замазка
  • Knipper или Combat
  • прахосмукачка
  • Шкурка
  • вероятно дълбочина (4,81 € в Amazon *)

Стъпка по стъпка към стената без дупки

Етап 1

Отстранете всички пирони, винтове или дюбели. Ако дюбелът не може да бъде премахнат, можете да го отрежете или да се разхлабите през фирмата, завинтяща в по-дълъг винт с клещите.

стъпка 2

Почистете сондажа на прах или разпадаща мазилка, така че пълнителят да задържи по-късно. Прахосмукачката също премахва последните трохи в нея.

Нашата препоръка

Изолбау инжекционен хоросан композитен хоросан монтажен хоросан 1 х 300 мл лепилен хоросан 2 х статичен смесител...
5.61 EUR Към продукта

стъпка 3

Ако стената ви е направена от гипсова мазилка, първо трябва да нанесете дълбок грунд. Той предпазва силно абсорбиращата повърхност на гипсовата мазилка да отнема влагата от пълнителя.

Стъпка 4

Смесете добре нивелиращата смес съгласно инструкциите. Използвайте само толкова прах, колкото можете да използвате през следващите няколко минути. Сега притиснете масата в дупките с помощта на шпатула. Не трябва да има кухини. Затова, ако е необходимо, попълнете пълнителя няколко пъти.

нашата препоръка

Изолбау инжекционен хоросан композитен хоросан монтажен хоросан 2 х 300 мл лепилен хоросан 4 х статичен смесител...
16,81 EUR Към продукта

Стъпка 5

Трябва да се спазва подходящо време за сушене в зависимост от дълбочината и размера на сондажите. Използвайте инструкциите на производителя като ръководство. Големи и дълбоки дупки все още могат да се изтеглят малко, докато изсъхват. Следователно, ако е необходимо, замажете отново, докато се получи гладка повърхност.

Стъпка 6

Внимателно почистете ремонтираната зона гладка и нанесете малко боя върху стената с фина четка. След като бъде ремонтиран по този начин, нищо не трябва да се вижда от дупката ви.

Съвети и трикове Ремонтни пръчки за тапети с дървени стърготини на восъчна основа също се предлагат в магазините. Те се предлагат в различни цветове по RAL и не трябва да се боядисват. Между другото, можете да поправите и малка дупка за нокти с малко бяла паста за зъби.