bootylicious: тези 8 трикове правят вашия задник на свеж външен вид

Желаш ти хрупкава по? Със следните 8 стила трикове, които създавате безалкохолен задник!

Тъй като звездите като Kim Kardashian, Kylie Jenner или Fitnessmodel Pamela зрели представят гръб на медиите ефективни в Instagram, ние също мечтаем нормално жени от по-голям и преди всичко смело задника. Но някак си наистина не иска да работи с мечтата плячка въпреки тренировката.
Разочарован? Ние заключаваме с Завиняването! Ето идват 8 стила трикове, които правят вашата люлка много хрупкава.

1. Включете горната част във федералното правителство

Първо, най-просто, но най-важното правило за стайлинг за по-богатия задника: включете горната част в колана. Причината е проста: вашата плячка може да работи само хрупкав, ако го видите. Ако той е наполовина скрит от риза или блуза, не носете най-добрите трикове.

Теза дънки са магия ? ?Outfit информация и блог.

Принос, разделен на Габи (@gabiffresh) на 6 май 2015 г. в 9:29 PDT

2. Низ на кръста си

По-тънка талията изглежда, палерът и по-голям задника. Вместо да приемате дрехи или широки черупки, трябва да носите по-добри дрехи. Също така страхотно: реколтата и задните върхове! Насоките към гърба и подчертават PO в допълнение.

3. Обърнете внимание на PO чантата

Така че Вашият ПО изглежда свеж и кръг, формата, размерът и положението на задните джобове е от решаващо значение. Тъй като не отговарят на формата на силата, изглеждат по-скоро след плоски палачинки, отколкото след продължителна праскова.
Обикновено, малки, леко наклонени и по-скоро прикрепени джобове, направете задния удължител. Обратно, големите дълбоки джобове за гърба осигуряват висящ темп. Обърнете специално внимание на пазаруването на панталоните, особено на PO чанти.
Перфектен po: така че вие ​​ви събуждате с правилните джинси!

Няма слънце, но поне слънчогледите

Преглед, разделен на Michèle Krussi (@ThefashionFrack) на 11 август 2017 в 2:57 PDT

4. Сложете кръстосани ленти

Ако вашият задник обикновено е тесен, тогава можете да мамите с кръстосани ленти. Greif, например, до стегната пола на Джърси с ивици и комбинирайте прост, също така прегърнат отгоре, който ще включите в Rockbund. Ивиците издърпват придника ви визуално в ширината и предизвиква женски криви.

5. Доверете се на лъскавите тъкани

Ако вашият задника е доста плосък и го искате по-голям и хрупкав, тогава стегнати панталони или прегръщането на фигури от лъскавите материали са тайното оръжие за вас. Гланците на пайезните или покритите тъкани гарантират, че задника изглежда оптично тапициран. Също така прав супер модерни кожени или винилни панталони натискат плосък POS оптичен.

Никога не подценявайте силата на красива прическа ?. Можете да намерите урока за този в блога сега и какъв е перфектен денят на валените е този dysonsupersonic в червено? @dysonhair dysonhair

Принос, разделен на Michèle Krussi (@Thefashionfrack) на 12 февруари 2018 г. в 3:01 PST

6. Пътят на десното бельо

За да вземете оправданите трикове за стайлинг и да направите вашия задник на кризата, изборът на дясно бельо е от решаващо значение. Вместо удобни бикини, трябва да се промъкнете в ремък, когато носите стегнат панталон или прегърната фигура рокля. Защо? Защото това просто е подчертало задника.
Допълнителен съвет: Под тънки дрехите на Skiner са безпроблемни бикини. Нормалните недостатъци ще бъдат непрекъснати под тъканта. Това може да ви изглежда евтино.
V, или обратното сърце? Тези бикини панталони отговарят на вашата PO-форма!

7. Cuppel с po-push-up фишове

Избутаме гърдите си, защо да не настояваме на нашата плячка? Виждате по същия начин? Тогава вашият пералня за пране се нарича така наречените poblifters или push-up backs. Специалните бикини заемат плоскост чрез включена тапицерия по-голяма обем и пукнатина. Просто страхотно!
Между другото, ефектът на Schmöre-Shape-Wear идва най-добре под тесните дънки.

8-ми. Маркирайте по-често високи обувки

И нещо друго повдига задника си в истинското чувство за думата на цялото ново ниво. Речта е с високи обувки. Параграфите гарантират, че стойката ви се променя и лесно отивате в кухия кръст. И точно това прави вашия по-веднага хрупкав и кръгъл.
Допълнителен съвет: Ако стоите с високи токчета на военен крак, опитайте клинове. Обувките с клинови пети имат същия ефект на Push като тесни параграфи, но това е много по-удобно за тях.

Деним в синхрон с @kaity_modern. Носене @ 3x1 достъпни онлайн от @theundonestore ? от @danrountstudio за @voguemagazine

Принос, разделен на Сара Крамптън (@ Harperandharley) на 21 май 2017 г. в 5:37 PDT

Още по-стайлинг трикове за взривна фигура:

Тези 6 прости стилистични трикове правят тънък!
Тесен стил на талията: така работи с фигурата на пясъчния часовник
Еха! В тези 6 облекла изглеждате веднага по-тънък