Влюбеното щастие на Брад Пит: Новата му приятелка е германка!

Твърди се, че Брад Пит има нова приятелка. И тя е немски модел на всички хора! Двойката беше уловена да се сгуши на летището в Париж.

Един от най-популярните холивудски сингли изглежда отново е взет. Говори се, че германският модел е новата приятелка на Брад Пит (56)! Тя се казва Никол Потуралски и е на 27 години.
Поне така съобщават няколко американски списания, включително "Us Weekly " и "OK ". Брад Пит и новият му пламък бяха разгледани, когато тя преследваше самолет в Парижското летище "Чарлз де Гол".

Костенурка на летището на Париж

добре!-Списанието дойде в германския модел и Брад Пит (56) се отделя един от друг на летището "Чарлз де Гол". Там те бяха много запознати и отлетяха от там с частен самолет в Южна Франция.
Вътрешността предаде добре!-Списание: "Чувствате се и Брад беше напълно обърнат. Той беше на сравнително обществено място, но изглежда не осъзнава, че хората го виждат. Тя е истинска красота и очевидно много по-млада от него."

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на NICO (@nico.Potur) на 24 август, 2020 в 3:17 PDT

Тъй като отделянето на бившата жена Анджелина Джоли (45), имаше много нови слухове за любовния живот на актьора. Междувременно дори се спекулира за любовно завръщане с предишната му бивша Дженифър Анистън (51). Но сега Брад изглежда наистина щастлив.
Прочетете също: Пол Янке гол: Бившият ерген показва добре тренираното си тяло

Коя е Никол Потуралски?

Никол Потуралски е немски модел и говори 7 езика според Daily Mail (!). Вече е виждана на различни модни подиуми, включително в Ню Йорк, Париж и Милано. Той също така украсява корицата на текущия септемврийски брой на немския "Elle ".

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нико (@nico.potur) на 5 август 2020 г. в 9:22 ч. PDT

Брад и Никол имат цели 29 години разлика във възрастта, но двамата изглежда имат някои общи неща. Тъй като моделът е и екозащитник и има син от предишна връзка. Изглежда, че има достатъчно интерфейси между бащата на шест деца Брад Пит и младия модел.
Също така вълнуващо: Брад Пит: Дългият списък на бившите му приятелки
Според RTL Брад Пит и Никол Потуралски вече са флиртували през 2019 г., когато той е бил на филмовата премиера на "Имало едно време

..

"беше в Берлин. Тогава Никол и Брад се срещнаха в лентата "Tarentions ". А сега трябва да е по-сериозно между двамата.