Брад Пит поставя семейството си над всичко

Актьорът описва себе си като тих, сдържан съвременен, който бракът му означава много. Той също така го смята за надценен да бъде щастлив.

Брад Пит иска да наеме своята филмова кариера зад себе си, за да има повече време за семейството си. За Холивудската звезда, която се омъжи за Анджелина Джоли в началото на септември, бракът му означава повече от човек и съпруга. - Не бих казал, че бракът е просто заглавие. Има повече в него, 50-годишният.

В бъдеще женският рояк следователно иска да се събере по-кратък това, което е кариерата му, за повече време със съпругата си и деца Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) и шестте Годишните близнаци vivienne и knox да похарчат. Срещу британското списание "Гква", обясни той: "Аз отивам за известно време и отивам в други неща. И честно, искам да прекарам повече време с децата си, преди да пораснат и да отидат по собствени начини."

Последните новини Анджелина Джоли Анджелина Джоли държеше трепет-ОП още преди баща й тайна

Когато попита дали е щастлив, Pitt отвърна: "Знаеш ли, винаги съм казвал, че щастието е надценено. Има трудни времена, пълни с компромиси, събития, победи и поражения."В сравнение с колегата си Джордж Клуни, който е известен като забавна птица, вижда себе си" борба с клуба ", по-скоро като самотник. Аз съм доста спокоен от природата. Аз идвам от местоположение на беквоуд и вероятно съм запазен, когато той казва Пит.