Брадли Купър: отново ли е той?

Актьор Брадли Купър и моделът Suki Waterhouher трябва да върви отделни начини, англичанинът трябваше да напусне американеца.

Bradley Cooper и Suki Waterhouher трябва да са разделени. Английският модел и американският актьор са били няколко от миналата година от март. Сега познат на двойката срещу уебсайта "ShowBizspy", че трябва да дойде в отношенията между 22-годишните и 39-годишната "американска шума" - изпълнител.
Популярното двойно стоеше наскоро на вечерята в белия дом лъчист в светловата светлина гръмотевица на фотографите, където не забелязахте никаква криза. Дори и с наградата на Оскарите те бяха заедно в първите редици, въпреки че Купър е планирал да вземе майка си.
Но "пепе дънките" - моделът трябва да прекрати връзката с 17-годишния си приятел. Запознанството разкрива: "Брадли най-накрая иска да пристигне и да започне семейство. Суки представя своето разстояние. Мислеше, че сега би било по-добре да спреш нещо, когато те издърпат дължината."
Известно е, че двойката не прави много за връзката им навън. Така че хубавият Лондон първо обяснява в интервю с английското издание на списанието "Ел": "Аз не говоря за приятеля си, защото това е скучно. Поне ще кажа, че ако ме попитате."
Според слуховете, в допълнение към голямата възрастова разлика, кракът фетиш на участника в махмурлука може да бъде причина за разделянето. Преди връзката с Waterhouher Cooper Diederte най-добрият приятел на Дженифър Лорънс, Лора Симпсън. Вътрешността обяснява с "шоубизпи": "винаги се опитва да докосне краката си. Беше смешно, така че тя стана."

Последните новини Брадли Купър Сватбени породи: Брадли Купър казва 2015 г. да