Бранжлина: Голям брак поради малък пропуск?

Двойката Пит-Джоли се казва, че е увенчала си в Австралия. Спусъка за големия спор трябва да е цигара, която пуши актрисата.

Анджелина Джоли и Брад Пит трябваше да се почувстват наистина зле от сватбата си. Двойката гледаше диво обсъждане на хотелски балкон в Сидни, съобщи американското списание "Intouch". Докато той бягаше диви, преди 39-годишните, трябваше да бъде близо до сълзи. Причината за спора е била предполагаема цигара, Джоли тайно пуши.

"Брад изобщо не харесва, когато пушенето", съобщава за вътрешна информация. Миналата година шесткратната майка трябваше да отстрани гърдите и да замени чрез силиконови възглавници, защото те се страхуват от рак заболяване. За Пит това е пълно противоречие с заместник на тютюнопушенето, жената от време на време.

Последните новини Анджелина Джоли Анджелина Джоли държеше трепет-ОП още преди баща й тайна

Също един ден след като спорът е двойката, която е дала думата "да" само преди три месеца, трябва да бъде подкопана. Въпреки че 50-годишният придружи жена си на премиерата на новия си филм "непрекъснат", но тя трябва да бъде много дистанцирана. Според друг вътрешен, те напускат събитието, разделени и дори пътували в две различни частни стружки.