Брус Уилис признава:" I Woodle е постоянно!"

Какво може да има един единствен човек като Брус Уилис да плаче? В интервюто актьорът предаде сега, че сълзите все повече текат с него.

Брус Уилис признава, че е близо до водата. Актьорът, който стана известен в филмите си като силен екшън герой, също има емоционална страна. "Естествено. Най-накрая имам четири дъщери!"Той обяснява в интервюто с" поглед ". - С тях винаги съм мирил. Получавате всичко от мен и аз не мога да се боря. Те ме правят толкова щастлив, че сълзите идват при мен."
Като цяло, 58-годишните сега са винаги по-бързи сълзи. - Не се срамувам да показвам чувствата си. Аз непрекъснато съм ", той разкрива. "Не за лоши неща, но с докосване на моменти в телевизионни филми или спортни събития като олимпийските игри. Има всички ключалки отворени с мен. Вярвам, че по-възрастният ще, колкото по-бързо и повече вина. Човек става емоционален с възрастта. Прегръщам напоследък някой, който идва в моята близост."
Въпреки нарастващата възраст, Уилис не вижда никаква причина да се събере заедно. "Един ден всички са пенсионирани. Тяло и ум в някакъв момент. И тогава трябва да свалим - със стил. Когато това време ще бъде, не мога да кажа още. Ще се опитам да запазя машината си възможно най-дълго. Вижте Клинт Истууд. Който работи още и носи проклети добри истории на платното."

Последните новини Брус Уилис Сладка! Бебешки снимки на Брус Уилис малка дъщеря