закуска, твърда и ниска строителна височина: тънки плочки

До преди няколко години плочките със сила под осем милиметра се считат за тънки плочки. Прогресивното технологично развитие на производствените процеси можеше да намали силата на много плочки до пет милиметра. Най-новите продукти излизат с три милиметра.

На подове, като покритие на стени или мебели

В много ситуации на място най-малкото възможно якост на плочките е полезно. Малка строителна височина позволява, например, безпроблемното полагане на други вече съществуващи подови настилки и спестява тяхното разглобяване. Тъй като стената покрива тънки плочки поради тяхното ниско самостоятелно и откровено място за хранене са много обработени.

  • Също така четените плочки: кои мазнини всъщност имат плочки?
  • Също така теглото на плочките: това, което всъщност претеглят плочките?
  • Също така четете - поставете плочките професионално на плочки

Когато се използват тънки плочки като работни повърхности или мебели или кърпички, се появяват само малки ръбове, които се появяват при ниски дебелини, което позволява на пример, без усложнене на мивка или котлони.

Леки и много трудно

Тънките плочки се състоят почти без изключително порцелан стоун, който се притиска с много високо налягане и след това стреля. По-специално, керамичните материали Kerlite и ламинам позволяват най-тънките плочки и приличат на фасадни плаки.

Въпреки огромната плътност и твърдост, гранит надсам, теглото на трите милиметра силни плочки е подобна на тази на алуминий. Тънките плочки, изработени от керлит или ламинам, могат да бъдат нарязани лесно за използване със стъклен нож.

Референтни източници за тънък порцелан Stoneware

Тънките плочки в "нормалната" сила от 3,5 до пет милиметра се предлагат от много производители. В интернет порталите.De, tilegruber-gmbH.DE и порцелан Stoneware плочки.COM се предлагат продукти в ценовия диапазон от петдесет до сто хилядолетия на квадратен метър.

Трите милиметра тънки плочки, изработени от керлит или ламинам и плочки от тази сила, подсилена с фибростъкло, се движат по цени между шестдесет и 150 евро на квадратен метър. Специализирани дилъри могат да бъдат намерени под плочките Studio-Meyer.Де, Керана.Де и Баухоризон.де.

Съвети и трикове Въпреки обработката на тънките плочки, само опитни квартира трябва да направят полагането, тъй като неправилната работа може да доведе до последващи щети.