гърда килим или светкавица? Мислене на мъже за косата им,

Докато Шон Конъри все още е позволено да носи гърба, когато Джеймс Бонд, Даниел Крейг отдавна, без. Какво ни казва това? Времето, когато повечето жени при вида на буйни пролиферират косата на гърдата, влязоха в продукт, определено са над. Дори преди основанията или интимната област, тенденцията към гладката кожа не спира. Но какво мислят мъжете за косата на тялото си? Които са открили сега проучвания ...

Космен човек тялото: модел на чучур?

О, как времето се променя: отново преди 20 години, само ние трябваше да премахнем последните останки на жените от нашето първокласно тяло. Днес много мъже се опитват да спрат тестостеронните диви оръжия на краката, ръцете, гърба или гърдите. В шията, бръсненето и восъците, които държите нещата. Независимо от това, все пак една универсална тенденция към мъжкото мъжко тяло стана, защото в същото време, в същото време остатъкът постави сензационно повишаване на прическата на тенденцията (лицето).
Но лагерите или тук: косата гърдите днес е валидна като недостатък, защото като мъжки символ. Но защо всъщност? Всичко само тенденция или логична последица от общия култ на тялото? Който иска да знае какво мислят мъжете за тази тема, трябва да разгледаме резултатите от проучването, което е извършило кола-веригата Senzera, една от най-големите костилки на тялото в Германия, под мъжки клиенти.

Всичко започна с гърдите ...

С епилираното, мъжкото горно тяло, промяната започна това, което се счита за "красиво" при мъжете. Ранни отчаяни мъже, ако само няколко косми са техните гърди. И накрая, се смяташе за първично, когато косата е буйна от яката на ризата. Днес много мъже виждат различни. Също така 38% от участниците в проучването казаха, че намират гладка гърда много естетика.

Преминаването вероятно са времето, когато плуващите момчета с нетърпение очакват най-накрая мухъл на пилешки гърди. В края на краищата това беше знак, че човек е на път да стане човек. Днес, рядкото състояние на тялото на тялото преди пуберсария се счита за шик, да речем: моля те, не бъди коса, къде започва да кълне с момчета от тийнейджъри. Следователно, космат подмишница при мъже също се счита за небрежност на думата. 66% от анкетираните мъже: "Арчър космите трябва да си отидат!"Само намиране на 13%:" Това е един от мъжете "добави".

Заплашено малцинство: знаменитост мъже с коса

© Getty Images

Почти 60% от анкетираните казаха да напуснат косата си за тяло през цялата година - не само през лятото. Така че е инвестиран много време и пари за свободна интимна площ, гръдния кош или гърба на смущаващата коса. Като жертва на тенденция, тези мъже не се чувстват. По-голямата част от респондентите са "естетични" причини за процедурата. В края на краищата, мъжете мъжете оставяха восъци от чисто удобство, накрая е по-удобно, отколкото да се бръснат като дом. Хигиенни причини или желанията на партньора. Партньорът едва играе роля като мотив. Невероятно, но вярно: 36% от респондентите дори биха инвестирали последните си пари в кола, вместо в кутия с бира!

Дориният ром е по-добре

Зоната на интимност отдавна е признала тенденцията към клиринг. Това е: само гладко е добро - поне за по-голямата част от респондентите (51%). "За да ме направи удобно, обръщам внимание на факта, че съм добре подготвен за дъното на дъното на дъното на дъното на дъното. Един рогган, който мисли зло - според мотото: "на претрупан ливада също е джуджето гигант."32% от мъжете, в края на краищата, толерират някаква коса в зоната на интимност и дадоха в проучването, че биха харесали дъното" добре признат ". Само малсиност 4% оставят природата там.

Колко важно е интимната коса сега за сексуалния живот, показва следното изявление: "Очаквам от моя партньор / моя партньор, че интимната коса винаги е в съответствие с моите желания, в противен случай губя жаждата" - това казва в края на краищата всеки трети респондент казва. Това означава, че присъствието или липсата на срамна коса решава дали в леглото или не? Изглежда почти така.