BTN Star Jan Leyk е фалирал: толкова е лошо за него

В една честна и емоционална история на Instagram, бившата "Берлин" - Ден и нощна звезда Ян Лейк е, че той е силно дълг.

Дълго време беше тихо около бившия Берлин - Ден и нощна звезда Ян Лейк. Почти един месец за актьора и DJ на Instagram нищо, за да виждат или чуят повече. Сега най-накрая се върна - и шокира фенове с честна изповед.
В емоционална история на Instagram 34-годишният обяснява как е до него и в коя ситуация той е. Лейк страда от депресия и прегаряне след работа след собственото си изявление от години до 100 часа седмично. Но много по-сериозно: той има и екстремни финансови проблеми.

Ян Лейк: "Напълно съм счупен."

Leyk обяснява, че данъчната служба има след плащане от 250 след одит на годините 2014-2016.000 евро таксувани. По това време DJ беше на височина на кариерата си и направи екстремни пари след собственото си изявление.
"Живеех в Саус и Браус", казва Летк в историята на Instagram. "Аз също напълно извадих много пари до прозореца, купих ме напълно безполезни, скъпи часовници и направих всички глупости, които трябва да направите, за да разберете в някакъв момент какво е необходимо."
Но от цялото богатство днес не е нищо. "Напълно съм счупен, ще отида в личен банкрут" Той казва клип и ясен.
Изключително високата фактура, която офисът го поставя сега, не е оправдана, обяснява Leyk. Тези неща бяха привлечени от косата, която бих могъл да опровергая с най-доброто от знанието. Но това нямаше значение за данъчната служба."

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Leykenda (@jan_leyk_official) на 1 октомври 2019 в 11:22 PDT