Carport с плосък покрив е класиката

Най-класическата форма на покрива за навес е плосък покрив с лек наклон. Използваните материали са трапецовидни или гофрирани ламаринени покриви, листове от пластмаса или акрилно стъкло и заваръчни ленти върху плочи от влакна. Конструкцията е ясно видима и предпазва превозното средство от валежи и падащи листа и клони.

Незабележимо и елегантно

Решаващ фактор при избора на навес за автомобил с плосък покрив е светлият външен вид, който се слива добре със заобикалящата го среда. Освен това превозното средство остава в полезрението и всички вандали или крадци се чувстват сякаш са на "табелката за представяне ".

  • Прочетете също - Плоският покрив е чудесен за навес с инструменти
  • Прочетете още - Стъкло в плоския покрив осигурява необходимото количество светлина
  • Прочетете също - Вентилацията с плосък покрив предотвратява повреди

С частично прозрачен или напълно прозрачен плосък покрив, незабележимостта на навеса за автомобил се засилва допълнително. С подходящи акрилни листове с UV устойчивост и филтриране на светлината, автомобилът е предпазен от нагряване поради слънчева радиация.

Изграждането на навес за автомобили с плосък покрив е почти обяснимо. Четири ъглови стълба държат квадратна или правоъгълна рамка, върху която е поставен и закрепен плоският покрив. В случай на много големи версии, под плоския покрив е монтирана допълнителна опора във формата на кръст.

Всички архитектурни стилове

Тъй като навесите за автомобили обикновено се изграждат в близост до основната сграда или като продължение на нея, големият избор е полезен при адаптирането на външния вид на навеса към сградата и архитектурния стил на околната среда.

Почти всички видове и модели навеси за автомобили с плоски покриви се предлагат като комплекти. Спектърът варира от модерни пластмасови елементи с комбинации от акрилно стъкло до селски дървени конструкции с декоративни апликации като облицовъчни арки и странични поли.

Доставчици и разходи

  • siebau.net е специализирана в навеси за автомобили с плосък покрив с подконструкция от алуминий и стомана.
  • навес за автомобили.de предлага различни подструктури, изработени от различни материали, които могат да се комбинират с различни варианти на плосък покрив според индивидуалните изисквания.
  • prikker дървен пазар.de носи прости дървени комплекти за навеси в класически форми в размери за едно до три превозни средства.

Строителните комплекти за навеси за автомобили с плосък покрив от дърво започват от около 500 евро, с голям избор от около 800 евро. За продукти с метална подструктура комплектите започват от около 800 евро. Цените за различните видове покриви варират, най-евтините са покривите от ламарина и пластмаса.

Съвети и трикове Можете също така да изградите навес за автомобили с плосък покрив. Финансовият аспект обаче играе само подчинена роля, тъй като необходимите материали струват малко по-малко от готовите комплекти.