навес със стоманена конструкция - предимства и недостатъци

Картожникът трябва да осигури възможно най-постоянната защита на автомобила. Това включва правилната конструкция. Често се използва дърво, но стоманата е друга възможност. Материалът не е само устойчив на атмосферни влияния, но също така има по-големи товари.

Предимства и недостатъци на стоманената конструкция

Независимо дали решавате за навес от стомана или дърво, зависи от различни фактори. Например, оптиката (навес трябва да се побере в района). Но също така и функционалността и дълготрайността са важни. Подобно на всеки материал, стоманата има своите предимства и недостатъци.

Най-голямото предимство на стоманата е сигурна, че нейната дълготрайност. Поцинкована или във всеки цветен прах, той се противопоставя на сняг и дъжд от години и дори не трябва да бъде особено добре поддържан (както ще бъде случаят с дърво - но все пак трябва да разгледате навеса от време на време на ръжда на ръждата. Конструкцията на покрива има по-големи товари в случай на правилно изчисление, което е важно, когато живее в зона, където има много сняг. Можете също така да помислите със стоманена конструкция, ако искате да създадете навес. Това създава хубава гледка и ако имате малко или никаква градина, допълнително пространство за отглеждане на билки.

Недостатъци, но има и някои, например цената. Металната конструкция е значително по-скъпа от дърво строителство. Ако искате да запазите разходите, изградете самия навес. Съответните комплекти са търговски достъпни. Тъй като стоманените превозвачи са много тежки, имате нужда от поне още един човек (по-леки са конструкции на наклон от алуминий). Така недостатъците вече са направени. Може би трябва да се спомене, че трябва да избягвате шофиране с кола срещу полюсен стълб. Той оставя значително повече щети от дървена подкрепа.