Чарлиз Терон: Терапията е необходима

Шарлиз Терон се чувства по-добре, тъй като редовно отива на терапевт.

Чарлиз Терон с рано 30 имаше ниска точка. Актрисата трябваше да изглежда като 15-годишна възраст, когато майка й уби баща си от спешни случаи. Сега красивата актриса признава, че тя не знае, че терапията й е свършила добре.
В разговора с "модата" тя обяснява: "Не знаех, че имам нужда от терапия. Продължих през живота и си мислех, че всичко е наред - ти отиваш, работите и като актьор, който имате и това, което е засягащо и това е здравословно, или? [В началото на 30-те години] Имах ниска точка. Обадих се на приятелка и казах, че ми дай номера на терапевта ви?И аз започнах да се среща с невероятна жена, която винаги е само телефонно обаждане."
Преди две години Oscarpreigher прие сега двегодишен син Джаксън. Да се ​​грижи за дете, "милиони начини към запад" - актриса. Вече през 2010 г., когато тя все още беше заедно със Стюарт Таунсенд, тя абсолютно искаше да бъде майка. За атрактивната блондинка, семейството без деца просто не е завършено, тя пожела на дете нищо повече на Коледа, отколкото брат.

Най-новите новини Charlize Theron Шон Пен е спрял от Charlize Teorons?