Чарлиз Терон: Дали Лука Гриймс ще получи новата си Toyboy?

Той е 29, тя вече е 38 - какво става между Шарлиз Терон и актьорския колега Лука Граймс? Предполага се, че трябва да предизвика тежко.

Между Charlize Theron и Luke Grimes, се казва, че химията е. Актрисата ("чудовище") се наблюдава на парти с 29-годишния актьор, който ще играе в сиви нюанси на сивото t. Двете трябваше да дойдат много близо. Искрите бяха буквално усетили!
Insider казва на списанието "Живот и стил": "Тя някога е имала ръката си на коляното си. Тогава Харлис го привлече на дансинга и сложи ръце на бедрата си."В края на вечерта двете трябваше да бъдат наблюдавани, тъй като те обменят числа.
Лука Грим поема ролята на сивото на Елиът във филма на еротичното сиво. Джейми Дорнан ще се види в основната роля на християнското сиво.

Theron стартира ангажираността си с ирландския актьор Стюарт Таунсенд след девет години на 2010 година. Оттогава тя е свързана с Киану Рийвс. В началото на месеца тя също се виждаше на обяд с мистериозен човек. 38-годишният е майката на сина си Джаксън, която е приела миналата година. Над нейното съществуване като самотна майка, тя наскоро каза: "Знаете ли, не вярвам, че майка ми иска да бъде един родител. Не ми харесваше толкова много, но това се случи. Винаги съм знаел, че ще приема. винаги."Дали единственият 29-годишен Лука Грим може да бъде добър заместващ баща за сина Джаксън? кой знае ...

Най-новите новини Charlize Theron Шон Пен е спрял от Charlize Teorons?