Кристина Агилера: Ресторантите са строго забранени!

За да запазите теглото си, Кристина Агуилера не излиза повече в чужбина. Защото сега тя се чувства много секси в тялото си.

Кристина Агилера не яде повече в ресторантите. Певицата, която винаги е намаляла и намалява отново и отново, наскоро е загубила няколко килограма, като е провел строг хранителен и фитнес план. За да не се връщат, майката на син също се отказва от посещения в ресторанти. - Когато се загубили сериозно, тя спря да яде от къщата. През последните три месеца те не излизат почти изобщо ", приятел отчита списанието" Живот и стил ".
Междувременно, Марк Бърнет, производител на кастинг шоу "гласът", е ентусиазиран от новото тяло на журин. "Кристина е в такава добра форма! Тя прилича на професионален спортист! Тя е напълно щастлива, напълно годна и пълна с живот. тя изглежда страхотно!"
Самият Агилера също наскоро се плъзгаше от новото си чувство на тялото. "В момента се чувствам по-секси от всякога", призна тя в тази вечер с Джей Лено. "Да бъдеш секси без усилие е тайната. Просто не го опитвам твърде много."

Последните новини Кристина Агилера Сега? Кристина Агуилера консумира Мики Маус