хронична фалит? Тогава знаеш, че този порочен кръг със сигурност е твърде добре!

В средата на месеца - и отново EBB по сметката? Ние знаем само добре! Всеки месец отнемаме малко по-икономично, за да оставим малко пари, но някак си ...

... Някак си е достатъчно за предната и гърба. Изведнъж гардеробът беше като празен и се нуждаехме от нови дрехи. На което старите обувки вече не се вписват правилно, така че трябваше да сменим тези. И след това е веднага в средата на месеца и сметката е празна. Истински порочен кръг. Може би са известни следните неща?

1. Добри намерения в началото на месеца

Всичко ще бъде различно този месец! Прилагаме една четвърт от заплатата до спестовната сметка и не раздвижваме това!

2. Добрата стара книга за домакинството

За да знаем точно къде изчезва парите ни, ние си купуваме шик, нова домакинска книга. Беше доста скъпо, но ние спасяваме много в дългосрочен план, че инвестицията е полезна във всеки случай. (Три дни по-късно тя е неизползвана и забравена под планина от списания ...Да се)

3. Продажба, продажба

О, боже мой! Само този месец има толкова много сделки! След точно горната част вече претърсихме завинаги! И това е 10% по-евтино! Това просто трябва да бъде с. Хм, полата се вписва перфектно! Глупав, не е нагоре, но ние сме спасили много на върха ...

4. Ремонт

Какво съм направил? Как мога да прекарам толкова много пари? След пътуването по пазаруване, мега любимата ни вярва. Толкова наистина страхотно, нещата у дома вече не гледат. Половината се връща в магазина. За съжаление, само един ваучер и без пари.

5. Рождени дни, Сбогом ...

Може да е, че всеки има рожден ден само за един месец и че трябва да сте в момента, където вече сме кратки на плащане?! Постоянно събира някой пари за подаръци за рожден ден. И да донесе малка промяна в играта, дори за нива, сватби, раждания ... Нищо чудно, че сме фалирали.

6. Фактури, където окото може да види

О, това беше хубаво, колкото единственият пост, който дойде за нас, празниците на най-добрия приятел бяха! Сега пощенската кутия се извива пред сметките, които продължават да открадват нашата стойка за постно сметка.

7. План Б трябва да дойде от

Спешно се нуждаем от пари! И възможно най-бързо. Не е направил, че един приятел напълно е направил много пари с продажбата на дрехите ви в интернет? Можем да направим това също!

8-ми. План С! Спешно!

По някакъв начин никой не иска да плати повече от пет евро за износената пола. Маратовете и различни върхове не намират заинтересовани страни. За това открихме няколко реални сделки ...

9. Парите не правят щастливи

При тази мисъл се държим, докато гледаме в супермаркета, след като е външно кисело мляко и ни плаши скъпите шоколад. Но честно: кой вярва в това?!

10. Как може да бъде?!

Скъпи ваканции, звездни ресторанти: Как го правят това? Докато седим с чаша чай от чанта на дивана и сърфират през Facebook, да не излизат и да харчат пари, виждаме заети постове от познати от скъпи почивки, ресторанти или с новата скъпа чанта. Са спечелили лотарията? Moment Times, Lotto Play може да е решението на нашите парични проблеми ...

Entent? Тези думи са справедливи: