Клавдия Норберг Неплат:" Аз съм заради парите в джунглата "

Все още съпруга на Майкъл Уендл Клаудия Норберг говори за това, че иска да използва гълъба си лагера, за да уреди дълга си.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Клавдия Норбъргс Участие в джунглата 2020 осигури предварително заглавията. Мнозина се чудеха колко ще се разопачи в джунглата за бившия си човек Майкъл Уендърл и новата му приятелка Лора.
Но след няколко дни в лагера става ясно, че Клавдия не се дърпа в джунглата, за да я направи бивш. Тя се фокусира върху доброто време в лагера и изгражда своите съсилници, когато преминават през криза.
За разлика от Danni Büchner, който не изглежда да се отглежда до джунглата, много мумия и е недоволен от всичко, Клавдия Норберг ще вземе много съчувстващи точки с по рода си.

Клавдия иска да изплати дълга си

Освен това Клавдия е отворена за факта, че тя се дължи на парите в джунглата. Преди да влезе в самолета в Австралия, Клавдия разказва в интервюто RTL:
"Аз съм неплатежоспособен чрез самостоятелна заетост, така че отивам в джунглата заради парите. Като участвате в джунглата, имам възможност да платя дълговете си. Загубих съпруга си и работата си. Ето защо изграждам нов живот,
за които имам нужда от семена капитал."
Тази честност и откритост намират феновете и зрителите на лагера на джунглата и аплодират Клаудия за това. И кой знае: може би вашето участие в джунглата е прекрасно полезно и симпатичните лекарства ще спечелят короната на джунглата в края.
Мислите ли, че можете да го направите в финала?

Още повече новини от джунглата:
Junglecamp 2020: Елена вече е победител?
Горски пожари в Австралия: д-р. Боб трябва да напусне къщата си
Danni Büchner: Толкова високо е вашата гледка за джунглата
Си струва победата? Това прави победителите в джунглата днес