коктейлни рецепти: толкова страхотно са ИТ напитките 2019

Нова година, нови напитки! Погледнахме тенденциите в Longdrink през 2019 г. и ви донесоха директно правилните коктейли да имитират.

Барфайдерите са излекувани и са съгласни: Джин не е надвишил зенита си през 2019 година. И в противен случай това е тази година: горчивото прави смешно. Според водещия американски хотел, бар и ресторант вериги като Южен глас и ежегодните прогнози за кулинарни и коктейлни тенденции от Кимптън Хотели и ресторанти, Фокус 2019 продължава да бъде на горчив и все пак балансиран и лек коктейли рецепти.

Билковите ликьори и вермутът също са високи в курса през 2019 г. - между другото, всичко за устойчивостта. Мотото "нула отпадъци" също е пристигнал в гастрономията, която е Отказ от пластмасови сергии . t. НИЕ ХАРЕСВАМЕ.
Тук идва нашият топ 5 трябва да пие 2019, включително рецепта за коктейл. Наздраве!

1. Коктейлна тенденция 2019: Класически хайболи

Не го усложнявай! Минимализмът също държи в рецептите за коктейла през 2019 година. Вместо да изработим тики коктейли като "урагана", където се подхранват няколко сока, сега се фокусират пуристични хайболи. Само един дух със сода е претъпкан. В допълнение към непобедимия тоник на джин, добри роми и водки също са под въпрос.
"PUR" идват първокласните духове - за предпочитане от регионалните производители и обича да бъдат ароматизирани с естествени плодове - перфектно по-специално. Тъй като е известно, че окото е с "яде" и Instagram само с едно кликване, високите топки след това се сервират в поразителни очила или декорирани с пресни розови венчелистчета.
В допълнение към Куркума, Росен са топинг за коктейли 2019 и в същото време популярен аромагер в напитките.

Все още в тенденцията: коктейли с джин

Класиката на коктейла Джин с тоник Важи за дълго време, колкото пият. Но толкова добър вкус: през 2019 г. търсим нещо ново. Във видеото ви показваме най-горещите коктейл рецепти с джин и как можете лесно да го публикувате:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Laura Dillschneider

Коктейлна рецепта: ром сода със свежа страхливец

Имате нужда (за 2 чаши):

 • 8 cl rum
 • 4 CL на тръбен захарен сироп
 • 400 ml минерална вода
 • 1 прясно фиг
 • Някои канела
 • Кубче лед

Така е направено:
Измийте фиг, половината си наполовина и сложете половината на земята на стъклото си. Лесно с лъжица. Напълва чашата с кубчета лед и след това дават 2 CL тръбен захарен сироп, канела и 4 ром. След това се напълнете с 200 ml минерална вода, разбъркване и вкус и сезон. Вероятно все още с повече сироп.

Флаш рецепта за домашно приготвен тръбен захарен сироп

Вместо да купувате скъп захарен сироп на тръстика, можете бързо и евтино да направите. Отнема само 10 минути и отива, както следва: за "богата сира" имате нужда от две части захар от тръстика (около 200 g), което варя с част от вода (100 ml). Да къкри с разбъркване, докато захарта се разтвори. Хладно - завършен. В хладилника запазва самостоятелния сироп след отваряне на добри 6 седмици.

2. Коктейлна тенденция 2019: Коктейли с вино

Виното и коктейлите са най-добри приятели през 2019 година. Алкохолните гроздови сок придава на коктейл естествен сладък и интензивен цвят - поне в случая на червено вино. Искрящо шампанско или прокурор осигурява летлив спрей и подправени вина като разширяването на бум пелин заобикаля напитката по нежен начин. Алкохолното съдържание остава управляемо при тези коктейли за вино. Така че можете да се отнасяте към една или друга чаша с приятелите си през седмицата.
Идеален за лятото: смесени коктейли на вкусна винарска база. Просто дайте на всички съставки с много натрошен лед в блендера и се наслаждавайте на хладно освежаване на балкона. Какво ще кажете за Aperol Frosé - между другото, тенденцията напитка 2019, ако искате да повярвате на южния глас. Ето коктейлната рецепта:

Рецепта за коктейла: Aperol Frosé

Имате нужда (за 4-6 коктейли):

 • 750 мл сухото розе вино (1 бутилка)
 • 120 ml аперол
 • 120 ml прясно стиснат портокалов сок
 • Сок от липа
 • 2 супени лъжици захар
 • Оранжеви резени за гарниране

Така е направено:
Смесете всички съставки (с изключение на оранжевите резени за декорация) и поставяте сместа най-малко 8 часа във фризера - най-добре за една нощ. На следващия ден ще дадете на вашия замръзнал коктейл в стойка миксер. При висока скорост, тя става еластична кулина. Запълва цялото в очила и украсява коктейла за шаша с оранжевите резени.
Съвет: Ако ви харесва плодов, можете допълнително да смесвате пакет от ягоди в Aperol Froséé. Не ви харесва горчиво? След това опитайте класиката FROS без аперол.

3. Коктейлна тенденция 2019: коктейли с чай или кафе

Твърде уморен за партито вечер? Не, не е нужно да вдишвате Водка Червен бик сега, защото през 2019 г. има спасяване: коктейли с кафе или зелено или. черен чай. Докато вариант на бариста идва леко едноизмерен през типичния вкус на моча, коктейлите за чай са истинска експлозия за вкус. Вкусът и буден ще.

Коктейлна рецепта: Ърл-сив джин

Имате нужда (за 1 коктейл):

 • 1 Ърл-сив чаена торба
 • 2 cl gin
 • 200 ml тонична вода
 • 1 TL лимонов сок
 • 1 супена лъжица мед
 • Кубче лед
 • Lavendelzweil за гарнитура

Така е направено:
Запълва джин и лимонов сок в стъкло на уиски и разтваря меда в него. Сега висирате чар-сивата чай в микса. След 3-5 минути джинът трябваше да приеме вкуса на чая. Запълва чашата с кубчета лед и тоник и поставя клона на лавандула като украса.

4. Коктейлна тенденция 2019: алкохолни шейкове

Зеленчуците теглеха - дори с коктейли. Ето защо, 2019 здрави напитки с целина, краставица, грах или червена молитва са трудни. В допълнение към вълнуващата последователност (въпросът за последователността е особено важен през 2019 г., както и нарастващото търсене на коктейлни рецепти с яйчни белтъци), алкохолните коктейли са толкова популярни, защото реагират на общата тенденция към местните храни.
Съответно, задължителните напитки 2019 също обича да се поставят на традиционните градински билки като розмарин, мащерка, копър или мъдрец. Понякога е достатъчно да се избере билков ликьор като алкохол като алкохолна основа.

Рецепта за коктейл: инфузия на джин с зехтин и зеленчуци

Инфузиите са ароматизирани духове. Знаете ли това безопасно от ванилия или лимонова водка. Тук ви показваме как да създадете зеленчуков маслинов джин. Върви фиксиране, но трябва да оставите домашната инфузия да привлече няколко дни преди да ги обработите в коктейла. Тогава индивидуалните вкусови компоненти идват по-добри.

Имате нужда (за 3 коктейла):

 • 240 мл добър джин
 • 70 ml допълнителни ръбове зехтин
 • 3 супени лъжици пресни билки (мащерка, босилек, кориандър,...Да се)
 • 3 Коктейл домати (наполовина)
 • 50 g краставица (нарязани на кубчета)
 • 120 ml тонична вода
 • Натрошен лед

1. За маслен маслен джин, вие давате на джин с маслиновото масло в пластмасова бутилка с добре заключващ се капак. В продължение на 4 дни, оставяте сместа при стайна температура и го разклащате от време на време. Тогава всичко е находчиво за 1 час във фризера. Да преживее маслиновото масло през филтър за кафе, за да направи замразеното твърдо масло "измиване". Джинът сега е приел вкуса на маслиновото масло и е готов за употреба.
2. Разпространява пресните билки на три чаши и листа с лъжица. След това добавете натрошения лед и 80 ml маслен маслен джин. Сега напълнете само с тонична вода, разбъркайте и завършете.

5. Коктейлна тенденция 2019: антиалкохолни макета

Коктейли без алкохол, така наречените макети, са в горната част на списъка с тенденции 2019. Не е изненадващо, като се има предвид колко голяма темата "здрав хедонизъм" - се наслаждавайте на здравия - в момента е в хранително-вкусовата промишленост. Скуците за скучни сокове имат край. Домашни сиропи празнуват през 2019 г. техният пробив - независимо дали са комбинирани с или без алкохол.
Особено вълнуващо: Водата и соковете на Алое Вера са тенденции през 2019 г. и могат да отделят кокосовата вода от 2018 година. Чист или изливан със сода, алое вера освежава и е здрав и добър за кожата.

Рецепта за макет: ревен грейпфрут сироп с мащерка

Имате нужда (за ca. 400 ml сироп):

 • 200 г ревен
 • 1 грейпфрут (черупка и сок)
 • 5 клона на мащерка
 • 70 g захар
 • 300 ml вода

Така е направено:
Сварете всички съставки на пресовия сок от грейпфрут в продължение на 15 минути в пота на печката. Ревенът трябва да бъде мек и да се разпадне сега. Филтрира твърдите компоненти със сито от сиропа и го остави да готи. След това просто запълнете 4 чаши, налейте със сок от грейпфрут и сода, добавете и се насладете на смачкани кубчета лед или лед.
За алкохолния коктейл вариант просто добавяте 150 мл водка или джин.

Още по-вкусни напитки:

Фантастични коктейли без алкохол: 6-те най-добри рецепти за макети
Коктейли като сладолед в дръжката: гениални папски рецепти
Не винаги само Hugo: 5 правилно страхотни алтернативи на коктейла