толкова готино! Тази част сега носи всички модерни жени

Да, ние наистина празнуваме тази тенденция!

Вие сте задължителното за сезона и все още наистина готино. Речта е от скалисти ленти. Понастоящем печатните върхове се превръщат в абсолютни фаворити в света на модата и се носят нагоре и надолу от известни личности и блогъри. Особено популярни: лентови ризи от истински рок класики като AC / DC или Guns n 'Roses във вид на 80-те.

d e n i m ? сме на път към плажа ✔️ balenciaga aylinkoenigtravels // liketk.it / 2r9jE liketkit @liketoknow.то

Публикация, споделена от A Y L I N K Ö N I G (@aylin_koenig) на 25. Април 2017 г. в 10:38 ч

Предупреждение, фалшиво!

Да, лентовите ризи са много популярни, няма съмнение за това. Въпреки това, не трябва просто да носите риза с лента, защото изглежда толкова хубаво. Всъщност трябва да познавате групата, която е изписана на гърдите ви и в идеалния случай да я намерите наистина добра. В противен случай рискувате да бъдете нелепи пред истинските фенове.

Без дежурство в нашите дънки Бони! S @shop_sincerelyjules shopincerelyjules.com

Публикация, споделена от JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) на 22. Април 2017 г. в 10:21 ч

10-те най-красиви визии: Ето как можете да комбинирате лентови ризи

Досега предпочитахме да носим ризите си с панталони. Но модните блогъри показват колко страхотно принтираните тениски могат да се носят и в ежедневието.
Комбинацията от риза на лента и унищожени дънки е супер скалиста и небрежна. Кожено яке и бели маратонки се съчетават добре с това за ежедневно облекло - вечер помпите добавят елегантна нотка. Миксът от риза, шорти и сандали е идеален за фестивала. Ако комбинирате секси кожена пола и високи токчета с ризата си с лента, визията е подходяща за парти. Можете да видите 10-те най-красиви стила на блогър, които да имитирате в галерията.

© Гети Имиджис

Нашият съвет: Разчупете небрежния външен вид на ризата, като я оформите с искрящи бижута или елегантна чанта. Женствени елементи от облеклото като плисирана пола или високи токчета добавят фактора glam rock към облеклото ви!

Тук са най-яките ризи с лента

Все още нямате риза с лента в гардероба си или искате да добавите нова към колекцията си? Отидохме в онлайн магазините за вас и събрахме галерия за пазаруване с най-готините ризи.

Тичам из града в главата до петите @missguided ?? missguided babesofmissguided ad

Публикация, споделена от Габи Грег (@gabifresh) на 27. Февруари 2017 г. в 10:55 ч

s u n d a y | но първо кафе ☕️ // liketk.it / 2qFPb @liketoknow.it liketkit AylinxNETAPORTER prada acdc hmootd

Публикация, споделена от A Y L I N K Ö N I G (@aylin_koenig) на 12. Март 2017 г. в 3:57 ч. Сутринта

Перфектни за ежедневен стил: модерните кецове