корона бърз тест за у дома: къде и кога е на разположение?

Федералното министерство на здравеопазването планове Corona бързи тестове за придобиване на частни лица. Тук ще научите кога и къде ще бъдат на разположение домашните тестове.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Скоро може да е възможно да се тества в Covid-19 у дома. Поне това е нов план, че федералното министерство на здравеопазването иска да започне министър на здравеопазването Jens Spahn сега
Съответно, частните лица трябва да могат скоро да придобият Corona бързи тестове. Досега такива бързи тестове могат да бъдат продавани само на лекари, медиизиращи съоръжения, сестрински съоръжения или образователни институции.
Също така интересно: Всичко, което трябва да знаете за ваксината за корона
Въпреки това, новите, лесни за обработка на тестови процедури биха били необходими, за да позволят на миряните да ги използват лесно и да не се извършва опасност, за да получите неправилни резултати.
"Изрично говорихме за самостоятелни тестове, които са по-лесни за управление, обясни говорител на министерството. "Все още няма бързи тестове за изпитване, така сертифицирани и налични в количеството, което сте под въпрос за такъв регламент."