Коронавирус: Как да се защитя в ежедневието?

Коронавирусът също влияе и върху нашия ежедневие, като например пазаруване или отнемане на пари, например. Тук можете да знаете как да ви предпазите пред вирусите.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Коронавирусът SARS-COV-2 е предимно трансфер на капчица. Когато заразения човек кашля, който не е дал или говори, капчиците влизат във въздуха с патогени. Други хора могат да дишат и да се замърсят.
Също така - но по-малко вероятно - е предаване на SARS COV-2 чрез инфекция с смазване. Ако заразеният някой даде ръката, например, той може да прехвърли вируса. Ние разкриваме как можете най-добре да защитите преди прехвърлянето.
Да не би и: Коронавирус: Това са най-големият вирус, който се крие в домакинството

Коронавирус: Измийте ръцете

Редовното и задълбочено измиване на ръцете, както и кихане и кашлица в лентите, са най-важните мерки, за да се избегне заразата с COVID-19.
Вирусите могат също да бъдат подлежащи на ежедневни предмети, при дръжки, банкноти и ключовете на банкомата. Следователно винаги мийте ръцете си, след като парите ви са повдигнали или платили.

Също така прочетете: Дясно ръце: инструкции и съвети

Коронавирус: Какво носи устата?

Зумът може да намали само броя на патогените, който изчерпва инфектиран. За хората, които са заразени с вируса, смисълът на устата е смислен. Като защита срещу инфекция, класическият капак на устата е Не подходящ.