Кърлийско момиче Метод: естествени Dreamlocks в 7 стъпки

Много мечти за дефинирани и лъскави къдрици. Но реалността са предимно тъпа и краузе. Благодарение на метода на къдрателя, почти всеки добре поддържан, естествените къдрици могат да получат. Разкриваме как работи.

Много от нас имат малко къдрици, без да го знаят. Но къдриците не се появяват, защото използваме грешните продукти и не се интересуваме от косата си достатъчно. Също прекалено често разресването и топлина унищожават естествената структура на косата.
Независимо дали принадлежите към хората, които всъщност имат вълни или дори примамват, лесно можете да разберете с "къдрателния метод". Ние разкриваме как да носите естествените си къдрици на преден план и какво трябва да помислите за метода на къдрателя.

Какво е методът на къдрателя?

Методът на къдрава момиче е рутинна грижа за вълнообразна и къдрава коса. Всъщност този метод вече е много стар. Чрез социалните медии тя преживява през последните месеци, но отново на Hype.
Методът е много сложен - има многобройни статии, видеоклипове и дори книги, които съдържат много подробна информация. В нашата статия ви запознаваме с най-важните аспекти с един поглед. Ако искате да се справите с темата по-тясно, препоръчваме книгата "красиви къдрици" от Lorraine Massey (тук в Amazon).*
Целта на начинаещия метод на момичето е да получи естествената структура на косата "извличане". Защото трябва да прогониш всичко, което боли косата ти от шкафа за баня. Сешоар, прав желязо, коса и продукти за грижа за грижа, няма какво да търси в косата си рутина сега.
Вместо това сега използвате много изплакване и гел за коса. В метода на къдрава момиче има резюме четири големи правила. Разбира се, че не е нужно да държите този стриктен за това. Опитайте какво е най-доброто за вас.
Да не би и: Големите къдрици 1x1: трябва да знаете това
Правило номер 1: Не използвайте продукти, които използват силикони, парабени, сулфати, тъкани за парфюм или Алкохол съдържание. Вместо това се използват продукти, които даряват много влага и не се оплакват.
Правило номер 2: Кажете "lebwohn" на четката си. Не трябва да разресвате косата си в мокра и със сигурност не в сухо състояние. В метода на къдрава момиче, използваш много клиньор, който трябва да разкрие косата си. Ако това не е достатъчно, можете да помогнете с пръстите си или груб гребен (тук в Amazon) *
Правило номер 3: Топлината е табу! Не искате да се откажете от любимата си сешоар, използвайте есе за дифузьор. Освен косата ви само студена или хладка.
Правило номер 4: Също така на тери кърпа, която трябва да правите без. Вместо това използвайте микрофибърна кърпа (тук в Amazon) * или алтернативно стара памучна риза. Това е много по-нежно за косата ви и не груба структура на косата.

Метод на момичето: Какво осъзнавам, ако съм ял?

Преди да тествате метода, разбира се, трябва да оцените приблизително, ако изобщо сте късметлия. Ако вече знаете, че можете да примамвате, можете да върнете естествения си скок с метода на къдрателя, така че да го направите хубав, дефиниран и добре поддържан вид.
Ако сте несигурни, независимо дали сте късметлия или вълните, можете да ви помогнат да намерите следните въпроси: косата ви е по-скоро по-скоро плюшена като гладка? Ще косата ви ще се върти, ако можете да те изсушавате? Станете косата си Краус веднага щом вали? Ако можете да отговорите на тези въпроси с "да", това е първото означение, че косата ви е къдрава от природата.
Ако го приемете много добре, трябва да разберете в следващата стъпка, коя структура на косата и кърлинг имате. В интернет има множество маси и графики, които можете да определите това.
Видовете варират от 1А за много гладка коса до 4c за много стегната, къдрава коса. За всяка структура на косата има индивидуален метод. Но прескачаме тази стъпка и като цяло представяме метода.
Също така прочетете: Къдрици без топлина: 5 прости метода за имитиране

Кои продукти имам нужда от метода на къдрателя?

Ако искате да приложите метода на къдрателя, трябва да промените цялата си грижа за косата. Всъщност не се нуждаете от толкова много продукти. Главно използвате зачервяване, гел и продукт на квасен.
Въпреки това, грижата за коса може да не съдържа кольоните, парабените, сулфатите или алкохола. Разнообразие от продукти за съжаление пада. Така че търсенето на вас не е твърде тежко, ние сме събрали няколко продукта.
Нуждаете се от това:

  • Шампоан за почистване на дълбочината (тук в Amazon) *
  • Babyshampoo (тук в Amazon) *
  • Балсам + шампоан (тук в Amazon) *
  • Косъмюр (тук в Amazon) *
  • Стайлинг гел (тук в Amazon) *
  • Груб-гневен гребен (тук в Amazon) *
  • Дифузорно приложение (тук в Amazon) *
  • Кърпа, изработена от памук или микрофибър (тук в Amazon) *

За тези, които искат да се справят с тях: тук преглед на "забранените" съставки

Метод на къдрава момиче: така работи

Ако имате всички продукти, които се притесняват, тя може най-накрая да започне. Преди да започнете с действителната грижа за косата, трябва да измиете косата си за последен път с дълбок шампоан за почистване, за да премахнете всички стари остатъци. Така че косата може да поеме новата грижа и влага по най-добрия възможен начин.
Етап 1: Първо направете косата, както обикновено под душа влажна и измийте с вода. Ако не можете да направите без шампоан, измийте косата си с мек шампоан, например с бебешки шампоан. Просто дайте шампоан на издатините и спасете дължините.
Стъпка 2: Сега балсамът Генерал сложи в косата си. Най-добре на върха на съветите и да работят на продуктовата подложка в цялата си дължина на косата. Дори под душа, сега трябва да бъдат светли къдрици.

Бакшиш: Не сте сигурни кой шампоан и кой балсам е подходящ за метода на къдрава момиче? Можем да препоръчаме продуктите на Devacurl (тук в Amazon) *. Получавате продуктите без POO в практическия комплект. И двата продукта са оценени много добре от клиентите. Те трябва лесно да се чувстват в косата и изобщо не се оплакват от това.

Също така прочетете: Къдрици с чорапи: така работи за прическата на тенденцията без топлина

Стъпка 3: Дайте толкова много балсам в косата си, докато нямате повече възела в косата. Ако искате да разресвате косата си, можете да направите това, ако е необходимо. Всъщност, прочистването на косата ви вече трябва да е разгапана. Ако не, или внимателно задвижвайте с пръстите си през косата или използвайте груб гребен. След това изплакнете балсама с хладка или студена вода.
Стъпка 4: Важно е да не пропуснете косата си както обикновено. Форма с ръцете си върховете на косата и стрелите нагоре. Отидете на месене. При никакви обстоятелства не трябва да вървите или да изгладите косата.
Стъпка 5: Сега поставяте косата си с метода за запушване в памучна кърпа или риза. Поставете кърпата на ваната и оставете косата ви да падне отгоре към кърпата. След това вземете останалата коса с кърпата и увийте към тюрбан. Тази стъпка е важна за структурата на косата, която трябва да бъде грубо. Вземете тихо кърпата за няколко минути, така че по-голямата част от косата ви е извън косата ви.

Във видеото обясняваме как работим методът на пръчката

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео на редакцията

Стъпка 6: Отстранете кърпата и дайте квас или друг хидратиращ продукт, ако е необходимо или друг хидратиращ продукт в косата. Уверете се, че искате да работите обратно в косата си. Тихо отнема много време, защото помагаш на косата си да пренасочи първоначалното му скачане.
Стъпка 7: В последната стъпка, вие давате някаква коса в ръцете си и да работите, нож и месинг в косата. Можете да отнемете няколко пъти новия стайлинг гел и да работите в косата си. Направете най-доброто след чувството. Като цяло това е тук: повече е повече!
Незадължително: Всъщност сега трябва да оставите косата си да изсъхне във въздуха. Не искаш ли да се откажеш от любимия си сешоар, можеш да заемеш къдрите си с есе за дразнене.
Четене Съвет: Оставете косата във въздуха: така прическата сяда без сешоар

Колко време прилагате метода?

Вече след първото приложение трябва да видите първите малки подобрения. Наистина много и добре поддържани къдрици, които получавате само след като сте преминали през тази коса, няколко пъти. След около две до три седмици косата ви трябваше да се възстанови и явно къдрава, добре поддържана и красив външен вид.